„Am pierdut 3 kg într-o lună*”

Ma numesc Annemette și am 34 de ani. Întotdeauna am fost slabă, dar o problemă de sănătate apărută în anul 2006 și consecințele acesteia mi-au cauzat acumularea a 30 kg* și mi-a fost foarte dificil să slăbesc din nou.

image

La început, am investit într-o bicicletă pentru fitness și am început să calculez caloriile. Am pierdut un kilogram, dar din moment ce am doar 165 cm înălțime și din cauza problemelor mele de sănătate, 61 kg* era prea mult pentru corpul meu. Am avut nevoie de măsuri drastice pentru a scădea la greutatea mea ideală de 55 kg*.

Am făcut-o...dar n-a durat mult!

Am câștigat 13 kg* într-o perioadă de 2,5 ani!*

Problema a reapărut când chiria a devenit prea scumpă pentru mine, așa că a trebuit să încep un loc de muncă la birou. Din păcate, a fost prea mult pentru mine și aveam din nou dureri asociate cu dezechilibrul meu hormonal și oboseala constantă. Singura modalitate de a combate durerea era să mă alint cu mâncare nesănătoasă, bomboane și sucuri. La final, a trebuit să mă mut într-un apartament mai ieftin, care nu avea suficient spațiu pentru bicicleta mea. Am câștigat 13 kg* într-o perioadă de 2,5 ani!*

Am început să-mi controlez obiceiurile alimentare și să mă antrenez

Apoi, cu ajutorul unui nutriționist, am început să-mi schimb obiceiurile alimentare și să cresc nivelul de activitate fizică. Dar durerea combinată cu epuizarea m-a lăsat deja disperată să slăbesc repede. Am încercat mai multe produse de slăbire și foarte scumpe, care până la urmă nu au funcționat și mi-au golit doar portofelul. Apoi am văzut o reclamă pentru Slimmium pe Facebook. Am citit că conține doar ingredientele naturale și oferă rezultate garantate. Când am văzut prețurile mici, am decis să încerc.

După numai 10 zile* primul kilogram a dispărut

După numai 10 zile* primul kilogram a dispărut...acum mi-a mai rămas să slăbesc doar câteva kilograme ca să ajung la 55 kg*, greutatea ideală care îmi permite să trăiesc fără durere. Stilul meu de viață de acum este alimentație sănătoasă, consumul a 2 L de apă pe zi și sport 3 ore pe săptămână. Au trecut 2 luni de când nu am atins zahărul, prăjiturile, dulciurile sau băuturile răcoritoare. Mi-am completat stilul de viață sănătos cu AdipoSlim și ulterior am încercat și L-Carnitine Pure 1000, ceea ce îmi facilitează antrenamentul și îmi reduce rigiditatea.

În sfârșit încep să-mi recapăt încrederea că îmi pot atinge obiectivul de a slăbi anul acesta.

Serviciu clienți superb

Când magazinul Slimmium a rămas fără un produs din cele pe care le comandasem, m-au anunțat că pregătesc o versiune nouă îmbunătățită pentru clienții lor, și mi-au trimis un produs similar. Serviciu clienți superb.
Nu regret că am decis să încerc, imediat mi-a fost mai ușor să slăbesc.

Am pierdut 3 kg într-o lună*

Am pierdut 3 kg într-o lună*, mă simt mult mai bine fizic și am mai multă încredere în mine.

Încrederea în sine a făcut ca viața mea personală să înflorească din nou. Încă mai consum AdipoSlim, L-Carnitine Pure 1000 și în curând voi încerca și alte produse, cum ar fi FatEliminator EXTREME, pentru a-mi atinge obiectivul ușor și sigur.

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

AdipoSlim Extreme este acum AdipoBurn Extreme: Ingredientele și toate beneficiile produsului au rămas aceleași, doar numele s-a schimbat.