Daniela: „Am slabit 13 kilograme in 3 luni!”*

Numele meu este Daniela, sunt tehnician de unghii și mama a 3 copii minunați.

Am luptat cu greutatea în plus câțiva ani, de la ultima sarcină. Cu trei copii mici acasă, nu mai aveam timp pentru mine și când aveam timp să mănânc, mâncam orice găseam.

image

Din acest motiv m-am îngrașat și, bineînțeles, mi-a afectat viața, încrederea în sine și modul în care comunicam cu oamenii.

* [Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a slăbi, o dietă variată și un stil de viață sănătos sunt importante.]

„Nu am crezut niciodată în produsele pentru slăbit”

Am dat de Slimmium căutând pe Facebook și internet și am decis să-i dau o șansă. Am început să folosesc produsele în urmă cu câteva luni și mi-a plăcut foarte mult cât de simplu sunt de folosit. Mi-au plăcut și ingredientele naturale.

Nu am crezut niciodată pe deplin că mă vor ajuta, dar...Produsele m-au ajutat să reduc balonarea abdominală și să pierd greutatea inițială datorată excesului de apă. După aceea, slăbirea a fost mult mai rapidă și când am văzut rezultatele, am fost într-adevăr motivată să continui.

„Slăbeam cel puțin 4 kilograme* pe lună...”

Eram mai puțin balonată iar a 3-a zi, m-am simțit mai puțin flămândă și mult mai puternică. La începutul primei săptămâni, cântarul a confirmat că am slăbit deja.

Sunt foarte mulțumită de rezultate, pierdeam până la 4 kilograme* pe lună, am slăbit 8 kilograme* în 2 luni și după 3 luni am pierdut în total 13 kilograme*.

Pentru că m-am simțit motivată, am început să mă antrenez regulat. Aveam rezultate chiar și atunci când nu făceam mișcare, dar în combinație m-a ajutat să mă simt cât mai bine.

„Mi-a îmbunătățit viața în multe feluri”

Chiar înainte de a începe să mă antrenez, rezultatele au fost impresionante. Cu toate acestea, exercițiile fizice și alimentația corectă sunt foarte importante iar aceste produse îmi oferă motivație să am mai multă grijă de mine.

Mi-a îmbunătățit viața în mai multe aspecte. Sunt mai încrezătoare, mai fericită și relația mea cu familia și partenerul meu s-a îmbunătățit din cauza asta.

Nu căutați mai departe dacă aveți nevoie de ceva care să vă ajute. Nu veți regreta. Veți vedea beneficiile foarte repede și vă poate ajuta să vă îmbunătățiți viața așa cum m-a ajutat și pe mine. Le-am recomandat deja prietenilor și singurul meu regret este că nu am dat de Slimmium mai devreme.

Program de 30 de zile cu 4 produse uimitoare

WaterOut EXTREME este o băutură delicioasă care aduce rezultate rapide. Susține funcția ficatului și stimulează sistemul limfatic, curăță ușor corpul, reduce celulita și accelerează metabolismul. Ajută la eliminarea a aproape o treime din excesul de apă din corp.*

FatBurn EXTREME este un arzător revoluționar de grăsimi sub formă de băutură. Ajută la arderea cu 24% mai multă grăsime*. Conține L-carnitină de calitate elvețiană.

NightBurn EXTREME este o băutură care ajută la combaterea atacurilor de foame care apar seara. Accelerează metabolismul, îmbunătățește arderea grăsimilor și, de asemenea, ajută la îmbunătățirea somnului!*

AdipoSlim EXTREME sunt capsule care ajută la dizolvarea grăsimii abdominale încăpățânate și la activarea țesutului adipos maro. Rezultate dovedite: ajută la reducerea circumferinței taliei cu 7,5 cm și circumferința șoldurilor cu6 cm.*

*[Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a slăbi, o dietă variată și un stil de viață sănătos sunt importante.]

*AdipoSlim Extreme este acum AdipoBurn Extreme: Ingredientele și toate beneficiile produsului au rămas aceleași, doar numele s-a schimbat.

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-68%
Preț special 159,00  RON Preț obișnuit 497,00  RON
Vezi produsul