Harri a revenit pe calea cea bună și a început să slăbească

O poveste frumoasă despre cum un consilier școlar într-o școală din Finlanda, cu o dragoste deosebită față de muzică, filme și călătorii și-a găsit din nou calea.

image

Uneori, să faci ceea ce vrei este cel mai greu lucru.

Harri din Finlanda își mai amintește cum s-a abătut de pe calea cea bună acum câțiva ani.

…și cât de greu i-a fost să revină.

„Când eram mai tânăr, eram destul de slab, spune Harri, care chiar lucra ca model pe când avea 20 de ani. „[Dar] când am ajuns la vârsta de mijloc, am luat în greutate, dar am ținut-o sub control.”

El a dezvoltat o pasiune pentru antrenamentele regulate și avea o greutate corporală ideală. Până acum 3 ani...

„Acum aproximativ 3 ani eram aveam greutatea ideală. Dar acum 2 ani, mama mea a murit brusc de cancer și mi-am pierdut dorința de a avea grijă de corpul meu și de modul în care arăt.

Din fericire, timpul de cele mai multe ori vindecă toate rănile și, în cele din urmă, Harri a recăpătat controlul și a revenit la un regim regulat de antrenamente.

Pentru că nu este înalt, a avut întotdeauna umerii mai largi și este capabil să crească masa musculară destul de rapid, aceasta este o strategie superbă pentru el. Însă tipul său de corp îl predispune la depozitarea excesului de grăsime pe abdomen, iar acesta a fost motivul principal pentru care Harri a căutat un ajutor online...

Adiposlim Extreme de la Slimmium este un arzător de grăsimi termic unic care țintește grăsimea de pe burtă și poate reduce circumferința taliei cu până la 50%*. Acesta a fost exact ajutorul pe care Harry îl căuta.

„Folosesc Adiposlim Extreme de puțin peste 2 luni. Și între timp am încercat și FatBurn Extreme, WaterOut Extreme, NightBurn Extreme, L-Carnitine Pure 1000, BootBurn Strong, FatEliminator Extreme, CiderFit STRONG, CalorieSlim STRONG, L-Carnitine Pure 500 și HungerBlock Extreme.”

„Produsele sunt ușor de utilizat și conțin ingrediente naturale. Acest lucru este important pentru mine”, explică el de ce îi place de Slimmium cel mai mult.

Deoarece multe dintre suplimentele Slimmium sunt sub formă de băutură, ceai sau mini fiole, și pentru că majoritatea pot fi folosite concomitent, acoperă toate necesitățile cu ușurință.

Digestie mai bună și eliminarea excesului de apă:

WaterOut EXTREME și CiderCleanse EXTREME** îi asigură digestia bună și elimină excesul de apă pentru o pierdere în greutate mai rapidă.

Creșterea pierderii de grăsime:

Combinația dintre FatBurn EXTREME și NightBurn EXTREME l-au ajutat să ardă grăsime 24/7 și să se bucure de rezultate mai rapide de la antrenamente.

Controlul apetitului și creșterea deficitului de calorii:

L-Carnitine Pure 1000 și FatBurn EXTREME** îi oferă energie în timpul antrenamentelor, iar CarbBlock EXTREME**, FatEliminator EXTREME și HungerBlock EXTREME îl ajută să facă alegeri alimentare inteligente și reducă porțiile mai ușor.



Digestia mea este excelentă acum și simt că mușchii îmi cresc mai repede decât în trecut. Încă trebuie să slăbesc în jurul taliei, dar știu că voi ajunge acolo”, își amintește Harri despre beneficiile pe care le-a observat în ultimele două luni.

„Încă îmi amintesc cum mă simțeam în trecut. În general mă simțeam mai bine și eram mândru de corpul meu. Vreau să revin complet la stilul meu de viață. Iar produsele voastre mă ajută să ating acest lucru!”

Te aplaudăm, Harri!

Continuă să faci eforturi pentru a-ți atinge obiectivele. Ești o inspirație!

*[Efectele produsului pot varia de la persoană la persoană și pot diferi de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece boli grave.]

**[Clientul a folosit o ediție anterioară a acestui produs. Încearcă acum versiunea îmbunătățită!]