Irma: "Slimmium m-a ajutat să slăbesc 15 kilograme!"*

Clienții noștri din întreaga Europă au fost încântați de produsele prezentate în pachetul Slimmium Adio Kilogrme, care conține tot ceea ce o persoană are nevoie pentru a slăbi și pentru a o menține.

Una dintre clientele mulțumite, care a avut dificultăți în a reveni la forma de dinainte de sarcină, este Irma. Am stat de vorbă cu ea pentru a vorbi despre călătoria ei de la o proaspătă mămică, lipsită de energie, la o femeie motivată și mai ușoară cu 15 kilograme.*

image

Slimmium: Irma, cu ce te ocupi și cum îți petreci timpul liber?

Irma: Lucrez ca asistent medical în îngrijire geriatrică. În timpul meu liber, mă plimb și am grijă de casa noastră.

Schimbările de viață ne pot perturba organismul

Slimmium: Cum ai descrie corpul tău și ce te-a determinat să te schimbi?

Irma: Probabil că în formă de pară ar fi cea mai bună descriere. Eram foarte slabă, dar odată cu etape importante din viața mea - căsătoria și sarcina - condiția mea fizică precară și excesul de greutate au devenit probleme reale cărora nu aveam energie să le fac față. Pur și simplu nu puteam scăpa de kilogramele în plus!

Prea obosită pentru a lua măsuri

"Îmi uram corpul. Nu vroiam să mă uit în oglindă și deveneam foarte supărată pe oricine voia să-mi facă o poză. Eram extrem de nemulțumită de felul în care arătam și mă simțeam, dar, în același timp, nu aveam absolut nici in pic energie și nicio dorință de a face ceva în acest sens."

Din fericire, Irma a dat peste un anunț Slimmium pe Facebook și a fost convinsă de site-ul simpatic să încerce câteva produse: "Site-ul părea credibil, cu o mare varietate de produse la prețuri accesibile".

Slimmium: Ce produse de slăbit ai folosit până acum, Irma?

Irma: Am încercat multe produse în ultimele 7 sau 8 luni și în prezent mă bucur de FatBurn Extreme, NightBurn Extreme și AdipoSlim Extreme.

Campioană absolută în pierderea în greutate!

Produsele pe care Irma le menționează, precum și WaterOut Extreme, fac parte din cel mai bine vândut pachet de slăbire, care vă acoperă pentru o lună întreagă.

Această combinație este pariul tău sigur, deoarece te poate ajuta să arzi cu 24%* mai multe grăsimi, să îți detoxifici organismul și să elimini excesul de apă, să împiedici organismul să stocheze grăsimi și te poate ajuta, de asemenea, să reduci circumferința taliei cu 7,5 cm și a șoldurilor cu 6 cm*.

Datorită ingredientelor patentate din AdipoSlim EXTREME, acesta poate preveni și temutul efect yo-yo.

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

Rezultate rapide!

Irma a văzut primele rezultate destul de repede, după aproximativ o lună: "Tot atunci am decis să încep să mănânc mai sănătos și am început să fiu puțin mai activă."*

Suplimentele alimentare, o dietă echilibrată și exercițiile fizice regulate sunt menite să aducă un mare succes!

"Arăt mult mai bine și mă simt minunat!"

Slimmium: Cum ți-ai descrie aspectul fizic de astăzi? Și cum te simți acum că corpul tău s-a schimbat în bine?

'"Sunt mult mai fericită, mai activă și am mai multă energie ca niciodată. Dorm mult mai bine, nu mai am pofte de mâncare până târziu în noapte și mă surprind mult mai des uitându-mă în oglindă! Hainele mi se potrivesc mai bine, deoarece stomacul meu a devenit mult mai plat. Fața mea a devenit și ea mai subțire. Arăt mult mai bine și mă simt minunat! Nu mai sunt supărată și nervoasă. Chiar și atunci când mă răsfăț ocazional, pot să-mi țin greutatea sub control."

Irma a pierdut nu mai puțin de 15 kilograme* și acum este complet mulțumită de ea însăși și de viața ei.

Încearcă și tu pachetul Slimmium Adio Kilograme, deoarece este cu adevărat partenerul perfect în timpul tuturor fazelor și provocărilor cu care te confrunți în timpul slăbitului. Dobândește corpul pe care ți l-ai dorit întotdeauna - Irma este încă o dovadă că se poate!

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-68%
Preț special 159,00  RON Preț obișnuit 497,00  RON
Vezi produsul