JOANA: „După o lună, aveam cu aproape 5 kilograme mai puțin”

Buna, sunt Joana Tomás. Am 20 de ani și lucrez în departamentul de relații cu clienții, deaceea aspectul meu este foarte important pentru mine. Sunt o persoană căreia îi place să arate întotdeauna bine, oriunde s-ar afla.

image

Cu toate acestea, întotdeauna am suferit de kilograme în plus, din cauza că de mic copil, am fost nevoită să consum multe medicamente...fapt ce m-a determinat să iau în greutate. Acum, vin de la serviciu foarte târziu, iar pregătirea unei mese sănătoase durează mult, motiv pentru care ajung să mănânc ceva rapid și nesănătos.

Doream să găsesc o modalitate rapidă și eficientă de a slăbi și atunci am dat peste Slimmium și am decis să încerc băutura drenantă WaterOut**. Pe pagina Slimmium, am citit mărturii reale de la oameni reali, asta m-a convins. Nu am ezitat nici o secundă!

**[Clienta a folosit o ediție diferită a acestui produs cu aceeași compoziție de ingrediente.]

„După o lună, aveam cu aproape 5 kilograme mai puțin!”

Acum două luni am început să folosesc WaterOut** și, spre deosebire de alte produse pe care le-am încercat mai înainte, am observat o diferență rapid: nu mă mai simțeam balonată sau umflată. Iar cea mai bună parte? Nu am fost unica care a observat...Au observat și oamenii care mă înconjoară de zi cu zi, familia și colegii.

Deja în prima săptămână am simțit că corpul meu funcționează mult mai bine. Mă simțeam mai hidratată, mai puțin umflată și după o lună aveam cu aproape 5 kilograme mai puțin*. Cu astfel de rezultate, ar fi imposibil să nu fiu mulțumită. WaterOut** cu siguranță m-a ajutat să-mi recapăt încrederea în sine.

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

**[Clienta a folosit o ediție diferită a acestui produs cu aceeași compoziție de ingrediente.]

„Acum pot purta haine cu două numere mai mici”

Nu mă simțeam niciodată foarte confortabil în corpul meu. Nu-mi placea să-l arăt, cu atât mai puțin să merg la plajă și chiar partenerul meu suferea mult din această cauză, pentru că uneori îmi era rușine să-mi arăt corpul.

Acum însă mă simt mult mai bine în pielea mea, sunt mult mai puțin umflată, pofta de mâncare s-a redus și, cel mai important, hainele... Acum pot purta haine cu două numere mai mici.

Recomand cu încredere produsele Slimmium. Experiența mea a fost una superbă. Mi-a fost un pic frică la început, că nu o să funcționeze sau că am aruncat bani în vânt, dar nu...Nu mă îndoiesc că aceasta a fost cea mai bună alegere.

Desigur, fiecare corp este diferit și fiecare corp reacționează diferit. Dar din experiența mea pot spune că rezultatele sunt garantate și nu pot decât să vă felicit pentru că sunteți una dintre puținele companii care vând produse de calitate.

Adio balonare și umflare, bun venit slăbire!

Băutura drenantă WaterOut** „este foarte plăcută și ușor de consumat ne spune Joana, și oferă un efect super puternic chiar din primele zile de utilizare:

  • elimină până la 27% din excesul de apă și toxine din organism
  • reduce umflarea cu până la 60%
  • accelerează slăbirea

WaterOut EXTREME** cu efect 3 în 1: elimină balonarea, accelerează pierderea în greutate și elimină celulita. Conține 9 ingrediente naturale care asigură eliminarea excesului de apă și toxine, păstrând mineralele esențiale în organism.

**[Clienta a folosit o ediție diferită a acestui produs cu aceeași compoziție de ingrediente.]