„Pentru noi, mignonele, fiecare kilogram contează.”

Într-o zi, Kamila s-a văzut pe o fotografie și lumea din jurul ei s-a prăbușit.

image

Cu cât ești mai mică, cu atât este mai greu să ascunzi kilogramele, chiar dacă sunt puține.„Pentru noi, mignonele, fiecare kilogram contează.”spune Kamila Heřmanová din Cehia. Are doar 160 cm înălțime și în cea mai mare parte a vieții sale a cântărit în jur de 45 kg.

După care i s-au prescris hormoni pentru tratarea problemei la glanda tiroidă care a fost diagnosticată greșit de către medicul ei. De-a lungul câtorva ani de administrare a medicamentelor în zadar, a început să crească în greutate. Iar faptul că era șofer profesionist a înrăutățit și mai mult lucrurile.

„Când am ajuns de la greutatea mea normală de 45 kg la 58 kg...Era prea mult. Nici nu eram conștientă de cum arătam de fapt. Un prieten mi-a făcut o fotografie și atât eu cât și prietenii mei am fost șocați când am văzut-o.” Așadar, a început să caute o soluție.

La fel cum a venit, încetul cu încetul greutatea a ei a început să scadă

Kamila nu a schimbat prea multe. Încerca să mănânce puțin mai sănătos și să facă cel puțin plimbări mai lungi cu câinele. Pentru că dorea să piardă grăsime din zona burții și câțiva centimetri din coapse - zonele ei problematice - a hotărât să încerce o detoxifiere.

Căutând pe internet o soluție naturală, cu studii științifice și ușor de utilizat, a găsit într-un sfârșit produsele Slimmium. A început cu o băutură pentru detoxifiere în ediție limitată, și s-a îndrăgostit imediat de produse.

„Mi-am recăpătat echilibrul. Mă simt mai bine, dorm mai bine, digestia mea s-a îmbunătățit și mă simt mai încrezătoare acum că sunt mai subțire”, spune Kamila cu un zâmbet pe față.

Pentru un somn mai bun și stimularea arderii grăsimilor în timpul nopții, îi place să bea NightBurn EXTREME după ultima ei masă.

„Am încercat multe produse și într-o zi am decis să comand AdipoSlim.” De atunci, acesta este produsul ei preferat Slimmium. A observat primele rezultate după aproximativ o săptămână* și, încetul cu încetul, greutatea ei a scăzut.

Fără efectul yo-yo

Acum că a ajuns din nou la greutatea dorită, AdipoSlim EXTREME previne efectul yo-yo: „Când mă alint cu ceva dulce, știu că Slimmium mă protejează de consecințe.”

Știe că nu există magie când vine vorba de o greutate sănătoasă, dar cu un pic de ajutor, ține totul sub control: „Mă bazez întotdeauna pe mine, dar este bine să știu că am eroul și protectorul meu alături care mă va salva când cedez poftelor.

„Nu este atât de scump și chiar FUNCȚIONEAZĂ!”

„Îmi plac ofertele promoționale precum 1+1 GRATUIT, așa că cumpăr mereu mai multe cutii, deoarece știu că nu o să regret, nu este atât de scump și chiar FUNCȚIONEAZĂ!” spune ea cu încredere. (Mulțumim, Kamila, suntem atât de fericiți că funcționează pentru tine <3)

AdipoSlim EXTREME este un arzător de grăsimi extraordinar, care ridică ușor temperatura corpului, fapt care stimulează metabolismul și optimizează pierderea de grăsime.

Prin stimularea țesutului adipos maro (grăsimea bună care combate grăsimea albă „rea”) AdipoSlim EXTREME contribuie la o utilizare mai mare de energie și ușurează pierderea în greutate.

*Efectele produsului pot varia de la persoană la persoană și pot diferi de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece boli grave.

**AdipoSlim Extreme este acum AdipoBurn Extreme: Ingredientele și toate beneficiile produsului au rămas aceleași, doar numele s-a schimbat.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMILOR 24/7
-59%
Preț special 85,00  RON Preț obișnuit 209,09  RON
Vezi produsul