Lenka: "Când m-am urcat pe cântar, nu mi-a venit să cred!"

Lenka are 52 de ani, este mamă și asistentă medicală. În ultima vreme, când se privea în oglindă, nu se mai simțea bine în pielea ei. Se vedea pe ea însăși dolofană și ciudată și se simțea din ce în ce mai nesigură și mai prost dispusă zi de zi. Dar apoi lucrurile s-au schimbat...

image

"Înainte de a rămâne însărcinată, cântăream 55 kg, dar, cu fiecare sarcină, am început să mă îngraș și să acumulez kilograme.

Înainte de a descoperi produsele Slimmium, aveam 95 kg! Mă simțeam tot timpul obosită, fără energie. Eram foarte irascibilă și aveam probleme serioase de stimă de sine... "

Cea mai bună prietenă i-a recomandat produsele Slimmium.

În timpul pandemiei, starea mea de spirit și nesiguranța au atins cote maxime. Așa că am decis să mă deschid și am vorbit cu cea mai bună prietenă a mea despre asta. Și ea avusese probleme cu excesul de greutate și m-a sfătuit să încerc Slimmium. Eram cu toții blocați acasă și în fiecare zi comandam ceva de pe internet pentru copiii mei. Așa că am decis să-mi fac un mic cadou și am comandat NightBurn EXTREME. După ce l-am folosit timp de 30 de zile, am fost atât de mulțumită de el încât l-am cumpărat din nou!"

image

"Am văzut primele schimbări după 1 săptămână!"

"Am văzut primele schimbări deja după o săptămână. Am observat că hainele mele erau mai lejere și când am urcat pe cântar, nu mi-a venit să cred! Slăbisem 6 kg*!

Seara, obișnuiam să mănânc întotdeauna ceva după cină în fața televizorului, dar cu NightBurn EXTREME, mi-am pierdut apetitul de seară și pofta de mâncare! Starea mea de spirit s-a îmbunătățit și m-am simțit mai activă.

Acum, datorită NightBurn EXTREME, nu-mi mai este frică să mă uit în oglindă! A fost un sentiment minunat să primesc complimente de la întreaga mea familie! Mai ales de la soțul meu!

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-64%
Preț special 119,00  RON Preț obișnuit 329,97  RON
Vezi produsul