Monika: Datorită WaterOut, corpul meu a început în sfârșit să coopereze!

Bună, sunt Monika, mamă a doi copii și lucrez ca antrenor de fitness, înot și schi. Am făcut sport toată viața mea și am fost concurent de fitness.

Am o formă de pară, ceea ce înseamnă șolduri mai mari și o talie îngustă, dar silueta și stilul meu de viață au fost întotdeauna un exemplu și o motivație pentru clienții mei...

Acest lucru a mers mulți ani fără probleme, până când m-am accidentat la genunchi într-o excursie la schi și am avut o complicație neașteptată...

image

Dintr-o dată am luat 36 kg!

O erupție pe tot corpul, care mă mânca insuportabil, și nimeni din toată țara nu mă putea ajuta. Mi s-au administrat cantități mari de corticosteroizi, ceea ce a fost ultima soluție la problema mea de sănătate.

Ceea ce a urmat după aceea a fost ca un vis urât. Erupția a dispărut, dar corpul meu s-a schimbat complet, iar în trei luni de la administrarea unei doze mari de corticosteroizi m-am îngrășat cu 36 kg! Corpul meu era inundat de apă și arătam ca un balon, nu puteam purta nimic în afară de flip flop-uri, picioarele și tot corpul meu erau pline de apă.

Nimic nu mă ajuta...

Clienții mei nu m-au recunoscut. Am presupus că dacă a apărut în trei luni, va dispărea în trei luni. Aceasta a fost o mare greșeală. Medicamentele pentru drenaj, conform medicului, nu mi-au fost de niciun folos și era ca o picătură într-un ocean.

Mi-am spus, la urma urmei, sunt un antrenor, îmi cunosc corpul și totuși știu cum să mănânc, cum să fac exerciții fizice.... Dar nu, corpul meu a început să se comporte complet diferit, nu mai suporta nimic și chiar și slujba mea de antrenor a fost brusc pusă în pericol, era greu să intru în costum de baie și să merg la piscină cu copiii... Am fost ca o balenă image

Am încercat diferite ierburi și ceaiuri, am făcut exerciții fizice, am urmat o dietă... A mers în ritmul melcului, a trecut un an și schimbările au fost minime.

În acel moment îmi căsătoream fiica și nici nu puteam să mă uit la pozele de nuntă. A fost o perioadă atât de deprimantă și plină de neputință. Alegerea unei rochii cu patru mărimi de rochie prea mari.... erau ca un cort.

Am descoperit WaterOut pe Instagram

Am văzut o reclamă la produsele Slimmium pe Instagram și m-a intrigat în mod special WaterOut Extreme, un produs pentru drenarea organismului.

Am spus că nu mai aveam nimic de pierdut și că voi încerca. Am vrut doar să încerc și prețul nu era mare.

Am comandat WaterOut la reducere împreună cu NightBurn, un arzător de noapte. Gustul produselor este uimitor, așa că a fost plăcut, mă bucur de ele de 3 luni.

Primele rezultate au venit surprinzător de repede, după doar o săptămână mă simțeam mai ușoară, plină de energie și mai ușor de antrenat, nu mai aveam probleme cu respirația (pentru că corticosteroizii dăunează foarte mult organismului în general).

Corpul a început în sfârșit să coopereze

După ce le-am luat o perioadă de timp, mi-am dat seama că, în sfârșit, corpul meu s-a trezit și a început să coopereze, că umflarea a început să dispară, că aveam mai multă energie. A fost un adevărat miracol pentru mine, chiar și cei din jurul meu au observat acest lucru și m-a convins că merg în direcția bună.

După trei luni de utilizare regulată a Slimmium WaterOut Extreme, NightBurn Extreme și a produsului proteic Shake'n'Shape (pe care l-am adăugat mai târziu), am pierdut deja 26 kg.

image

Acum știu ce mă ajută și îl pot recomanda clienților și prietenilor.

Acum, chiar și în calitate de antrenor, îmi pot îndruma clienții care au aceeași problemă sau una similară. Pot să îi sfătuiesc și să le recomand produse pe care le-am încercat pe mine și știu că funcționează. Produsele Slimmium nu numai că au un gust și un miros uimitor, dar își fac treaba.

Astăzi sunt fericită, plină de energie. Corpul meu scapă treptat de apă, în ciuda comentariilor sceptice ale medicilor care au spus că problema mea nu are soluție și că ar trebui să mă obișnuiesc cu ea. Astăzi pot spune cu mândrie că s-au înșelat.

Aș dori să le spun tuturor oamenilor să nu renunțe niciodată.

Monika