„Mirosea atât de bine, atât de tentant, dulce și plăcut!”

Această băutură va cuceri toți iubitorii de cafea și pe bună dreptate - miroase delicios, are un gust bogat și, în același timp, ne ajută să păstrăm silueta. În plus, nu o spunem doar noi - clienții noștri o spun! Vezi mai jos ce spun 3 cliente mulțumite...

image

Pe Andreja a lăsat-o fără cuvinte

„Ca iubitoare de cafea, prima mea experiență cu Slimmiccino m-a lăsat fără cuvinte. Mă așteptam să nu aibă gustul profund al cafelei, că nu va avea nicio aromă, că va fi altceva decât cafea. Este minunat!

Prefer să îl beau fierbinte, dar uneori îmi place și sub formă cafea cu gheață, mai ales în timpul verii. Sunt mereu în mișcare, am un ritm rapid de viață, iar faptul că se pregătește atât de ușor este un avantaj mare. Mă ajută să fiu concentrată și să am mai multă energie.”

Mojca este înnebunită după mirosul Slimmiccino

„Îmi lipsea energia. Nici măcar un somn bun nu mă ajuta. Uitasem cum e să te trezești bine odihnită și zâmbind.

Deoarece îmi place să savurez o cafea cu lapte în fiecare dimineață, am fost foarte încântată să găsesc o alternativă în Slimmiccino. Aroma este cu adevărat uimitoare, iar gustul nu dezamăgește!

Pot face față obligațiunilor mele mult mai rapid și ușor. Îmi place deasemenea foarte mult că fiecare porție este ambalată individual - arunc plicul de cafea în geantă și îl iau cu mine oriunde.”

Tjaša se simte grozav, este concentrată și plină de energie

„Când am deschis pentru prima dată pliculețul cu Slimmiccino, mirosea atât de bine, atât de tentant, dulce și plăcut! Îmi place să încerc diferite tipuri de cafea, din diferite colțuri ale lumii și pot spune că Slimmiccino este unul din preferatele mele. Are o mireasmă absolut fenomenală.

De obicei îmi beau cafeaua de dimineață, fiind sigură că va trebui să mai beau una în timpul zilei, dar de când consum Slimmiccino, nu mai am nevoie de încă o cafea. Eram deja familiarizată cu guarana, unul dintre ingredientele sale principale și o folosesc de ani buni. Îmi place, de asemenea, că Slimmiccino nu-mi lasă senzația de greutate la stomac, precum o face cafeaua obișnuită.

În timpul zilei, mă simt grozav, sunt concentrată și plină de energie.”

Ce face Slimmiccino mai exact?

Cu acest amestec extraordinar de cafea, inulină de cicoare, extract de garcinia, extract de cafea verde și extract de guarana vei:

  • inhiba pofta de mâncare și atacurile de foame,
  • preveni formarea de grăsimi noi,
  • obține un impuls de energie, care se menține constant,
  • consuma doar 8 calorii per ceașcă, fără zahăr sau arome artificiale