Nikola: "Am pierdut aproape 7 kg!"

Nikola este o tânără de 22 de ani, pasionată de călătorii. Cu toate acestea, natura serviciului ei înseamnă că petrece mult timp stând în fața unui ecran de calculator. O excursie recentă în munții austrieci a făcut-o să plângă de oboseală și a știut că trebuie să schimbe ceva în viața ei...

image

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.

"Eu și mama mea avem o relație minunată. Amândouă suntem foarte asemănătoare din punct de vedere fizic. Amândouă avem coapse mari și un pic de grăsime în plus pe burtă. Amândurora ne place să mâncăm. Eu pot mânca tot ce mi se pune în față. Îmi plac dulciurile și mâncarea prăjită. Multă vreme, m-am răsfățat cu mâncarea mea preferată fără să mă gândesc la consecințe."

"Știam că sunt multe motive pentru care trebuia să acționez, dar cred că mi-a fost teamă să fac primul pas. Toate femeile din familia mea au o siluetă asemănătoare, așa că am presupus că nu era nimic de făcut, că trebuie să fie genele mele, probabil. Dar deveneam din ce în ce mai enervată de rotunjimile mele de la nivelul burții și, în cele din urmă, mi-am spus: Destul!"

Mai puternice împreună

"Ceea ce m-a motivat cu adevărat a fost mama mea. La vârsta de 45 de ani, a decis să slăbească și ea. Ne-am oferit sprijin reciproc. Dar niciuna dintre noi nu era sigură de unde să înceapă. Amândouă am simțit că exercițiile fizice nu erau suficiente. Am decis să încercăm cu suplimente. Am încercat multe, dar nu am fost niciodată mulțumite de rezultate. Într-o zi, am văzut online un anunț pentru Slimmium și, când l-am citit mai în detaliu, am avut sentimentul că am găsit lucrul care ne va ajuta."

O vacanță de vară care i-a schimbat viața

"Apoi, am plecat în vacanță în Alpii austrieci. Prietenul meu este un excursionist extraordinar și, bineînțeles, am vrut să mă alătur lui în drumețiile sale. Dar una dintre drumeții a fost prea mult pentru mine. Pur și simplu nu am putut ajunge în vârf. Am plâns și m-am simțit incredibil de dezamăgită de mine însămi. La sfârșitul zilei, oboseala musculară era incredibilă, gleznele mele erau incredibil de umflate și știam că nu voi uita niciodată această excursie. Aceasta a fost ziua în care am știut că trebuie să schimb ceva."

Alegerea produsului a fost evidentă pentru ea!

"Când eu și mama mea ne-am decis ce produse Slimmium să încercăm mai întâi, alegerea evidentă a fost WaterOut EXTREME. Am băut câte un litru din această băutură gustoasă de zmeură în fiecare dimineață, timp de 10 zile la rând. În curând a devenit parte din rutina mea, chiar dacă eram încă puțin sceptică. Dar am observat curând că gleznele mele erau mai puțin umflate, chiar și după multe plimbări. De asemenea, eram mai puțin balonată și am observat că nu mai pofteam la fel de des la dulciuri. WaterOut este, fără îndoială, produsul meu preferat!"

"După ce am văzut un progres atât de mare cu WaterOut, am început să mă gândesc la următorul pas... Ce activitate fizică am putea eu și mama mea să includem în rutinele noastre? Eu am început să fac jogging, iar mama a început să sară coarda."

"Am vrut ceva care să maximizeze rezultatele exercițiilor. Am decis să comand FatBurn EXTREME și AdipoSlim EXTREME pentru mama mea. Am băut un pahar de FatBurn înainte de alergările mele și m-am simțit imediat foarte motivată!"

"După 10 zile de utilizare a FatBurn și AdipoSlim, mama mea și cu mine am pierdut amândouă aproximativ un kilogram și câțiva centimetri în jurul taliei.* Am considerat că a fost un mare succes și am revenit curând la Slimmium pentru a comanda mai multe produse. Am decis să încercăm Cellulite Attack și rezultatele au fost uimitoare!"

"Cu ajutorul Slimmium, am slăbit în total 7 kilograme.* Acum cântăresc în jur de 53 de kilograme* și vreau să fiu și mai în formă, așa că voi continua cu siguranță să folosesc aceste produse. Vreau să mă simt bine și să fiu mulțumită de felul în care arăt în fotografiile din călătoriile mele. Datorită Slimmium, îmi este mult mai ușor să accept complimentele și mă simt mult mai fericită în pielea mea."

Poți găsi câteva dintre produsele pe care Nikola și mama ei le-au încercat în pachetul nostru de 30 de zile pentru începători, Adio Kilograme! Patru dintre cele mai bine vândute produse ale noastre într-un pachet convenabil și eficient!

*AdipoSlim Extreme este acum AdipoBurn Extreme: Ingredientele și toate beneficiile produsului au rămas aceleași, doar numele s-a schimbat.

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-59%
Preț special 125,00  RON Preț obișnuit 308,05  RON
Vezi produsul