Regina: "Mă simt mai ușoară și hainele îmi vin din nou bine".

În ciuda programului ei încărcat, în care lucrează ca coafeză, Regina își găsește timp să facă sport 6 zile pe săptămână. Impresionant, nu-i așa? Ești curioasă să afli ce a determinat-o pe Regina să adopte un stil de viață mai sănătos și ce o ajută să rămână motivată și în formă? Citește mai departe...

image

"Nu-mi plăcea corpul meu. Când m-am privit în oglindă, știam exact că ceva trebuie să se schimbe, dar îmi era lene. Stilul meu de viață consta în a sta acasă - asta era tot - și nu mă puteam forța să fac nimic în acest sens."

Angajamentul este cheia!

În urmă cu aproximativ un an, Regina s-a angajat să adopte un stil de viață mai activ. În urmă cu patru ani, cântărea 63 de kilograme și nu era în formă, dar nu reușea să găsească determinarea de a face ceva în acest sens. Mă uitam pe Instagram și vedeam toate aceste fete frumoase... Voiam doar să fiu ca ele.

Antrenorul ei personal i-a recomandat L-Carnitine Pure 1000

Mulțumită antrenorului ei personal, Regina a găsit produsele Slimmium și a decis să încerce L-Carnitine Pure 1000, sperând că o va ajuta să ardă mai multe grăsimi. Și așa a fost. A observat primele schimbări în câteva zile*.

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

Regina: "Sunt fericită!"

Regina este mulțumită de rezultate; simte că are mai multă energie și că nu se simte niciodată obosită; "De asemenea, starea mea de spirit s-a îmbunătățit, deoarece mă simt mai ușoară și hainele îmi vin din nou bine". De asemenea, digestia ei s-a îmbunătățit: "Mai cedez doar ocazional în fața dulciurilor, dar în rest mi-am îmbunătățit și dieta, așa că, împreună, mă simt foarte fericită și sănătoasă".

Lucrul grozav la L-Carnitine Pure 1000*este că o singură fiolă conține 1.000mg de Carnipure® - L-Carnitină premium, care determină organismul să folosească propriile rezerve de grăsime ca și combustibil, așa că nu este de mirare că Regina este impresionată de rezultate.

Regina: "Abia aștept să mă înscriu la sală".

Mă simt foarte bine și abia aștept să mă duc la sală în septembrie pentru a mă îmbunătăți și mai mult". Adăugarea de L-carnitină te poate ajuta foarte mult în eforturile de fitness, deoarece fără L-carnitină nu am putea arde grăsimile sau obține energie.

Deși organismul nostru poate produce L-carnitină, producția este împiedicată de o dietă dezechilibrată, de o funcție hepatică și renală suboptimală, de o dietă ketogenică și de excesul de stres.

Obține cele mai bune rezultate cu L-Carnitine Pure 1000!

Regina a folosit o formulă mai veche a produsului și a avut rezultate uimitoare, am îmbunătățit formula și acum este chiar mai puternică! În plus față de 1000 mg de L-Carnitină, are și 300 mg de extract de ceai verde pentru o creștere cu 17% a arderii grăsimilor - chiar și în timpul odihnei! Acum, cu o nouă aromă de pinacolada - încearcă-o acum!

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]