Riccardo: "Nu-mi mai este rușine să mă arăt oamenilor."

Suntem încântați să împărtășim o altă poveste de succes, de data aceasta a fost Riccardo, un client fidel Slimmium, care s-a oferit să ofere o mărturie despre modul în care pierderea în greutate l-a ajutat să devină o persoană mai fericită și mai încrezătoare.

image

Riccardo lucrează în domeniul securității private armate, iar în timpul liber îi place să meargă la cinema sau să alerge în parc.
Când este întrebat despre fizionomia sa, Riccardo o descrie ca fiind ectomorfă, adică slabă, cu membre subțiri și o musculatură slabă.
Dar când vine vorba de a fi în formă, lucrurile nu au fost întotdeauna așa: "Ei bine, să spunem doar că trupul meu nu a fost întotdeauna complet normal. Am fost supraponderal, dar, la un moment dat, am decis să încep o nouă viață și să mă pun din nou pe picioare."

“Nu ieșeam în oraș doar pentru a evita să se râdă de mine.”

Riccardo, la fel ca milioane de bărbați și femei din întreaga lume, obișnuia să se simtă captiv în corpul său, ceva pur și simplu nu era în regulă. "Nu ieșeam în oraș doar pentru a evita să se râdă de mine. Nu mergeam la mare pentru că mă temeam de judecata celorlalți."

Felul în care arăta Riccardo i-a influențat profund viața.

Din fericire, Riccardo a dat peste Slimmium în timp ce naviga pe internet pentru suplimente de slăbit.

Doar 2 săptămâni* până la primele rezultate*

La începutul călătoriei sale de slăbire, Riccardo, desigur, nu era sigur că aceste suplimente alimentare vor aduce rezultate semnificative. Este adevărat că, având atât de multe opțiuni pe piață, este dificil să știi în ce marcă să ai încredere.
Dar când Riccardo a observat primele rezultate după 2 săptămâni*, a fost hotărât: "Te-am ales ca ghid al stilului meu de viață!"

Vrei să știi ce produse l-au ajutat pe Riccardo să slăbească și să se mențină?
"Am încercat aproape toate produsele voastre, dar acestea sunt cele pe care le folosesc și astăzi: WaterOut EXTREME, FatBurn EXTREME, NightBurn EXTREME și AdipoSlim EXTREME.”
Cele mai bine vândute produse menționate au fost o alegere excelentă, deoarece combină tot ceea ce ai nevoie pentru un regim eficient de pierdere în greutate și pentru a preveni efectul yo-yo datorită ingredientelor patentate.

L-au ajutat pe Riccardo să obțină un abdomen plat, picioare și talie mai subțiri (de la mărimea 50 la 42!); de asemenea, a declarat că a pierdut mult în greutate și este încântat de faptul că, în general, are o dispoziție mai bună.
"Cea mai semnificativă schimbare pe care am observat-o este cu siguranță pierderea în greutate de pe tot corpul meu."

Corpul meu a fost transformat!”

Motivul pentru care Riccardo a obținut rezultate atât de demne de invidiat este că s-a demonstrat că acest pachet de produse ajută la arderea a 24 % mai multe grăsimi, împiedică organismul să stocheze grăsimi și elimină o treime din excesul de apă din organism. Studiile au confirmat, de asemenea, că utilizarea produselor reduce circumferința taliei cu 7,5 cm și a șoldurilor cu 6 cm*, lucru pe care îl poate atesta și Riccardo.

“Nu-mi mai este jenă să mă arăt oamenilor.”

Suntem întotdeauna interesați să aflăm cum afectează slăbirea și îmbunătățirea formei fizice bunăstarea generală a unei persoane. Riccardo se simte excelent: "Mă duc la plajă cu zâmbetul pe buze, port cămăși cu mânecă scurtă fără să-mi acopăr corpul. Una peste alta, nu-mi mai este rușine să mă arăt oamenilor. Produsele Slimmium chiar funcționează, sunt verificate și testate!".
Încearcă pachetul Slimmium Adio Kilograme și obține corpul, încrederea și viața pe care o meriți.

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site.