Romane K.: "Încă de la sfârșitul primei săptămâni, mă simțeam deja mai bine!"

Romane, în vârstă de 24 de ani, este educatoare în Nantes. Îi place să își petreacă timpul pe rețelele de socializare, să se plimbe, să facă sport, să se îngrijească și să petreacă timp cu familia ei.

image

"Întotdeauna am avut probleme de greutate, încă de când eram mică, am suferit extrem de mult din această cauză, mai ales în adolescență, pentru că nu puteam să țin pasul cu moda așa cum îmi doream, totul din cauza greutății în plus, așa că a fost complicat."

Romane a avut mult timp probleme cu stima de sine și, de fiecare dată când încerca să slăbească, la scurt timp după aceea se îngrășa din nou. "Îmi respingeam corpul, slăbeam și apoi mă îngrașam la loc..."

Romane a slăbit 6 kilograme în 6 săptămâni folosind programul Slimmium !

"Mi-a plăcut să urmez programul Slimmium, produsele sunt minunate!" Romane recunoaște că a fost îngrijorată de gustul unora dintre produse. "Până la urmă am fost plăcut surprinsă, sunt foarte bune! Preferatele mele sunt WaterOut EXTREME și FatBurn XXL."

Romane a continuat să fie uluită de rezultate. Ea povestește :

" Deja la sfârșitul primei săptămâni mă simțeam mai bine, mai puțin balonată, mai energică și eram super fericită, rezultatele sunt rapide și surprinzătoare." Chiar și cei din jurul ei au văzut că slăbise și că burta îi era mai puțin umflată.

image

"Recomand cu plăcere produsele Slimmium, cred că sunt produse de calitate."