Rosa: "De la 94 la 69 kg cu produsele Slimmium!"*

Numele meu este Rosa și am 49 de ani. Lucrez la un birou și sunt căsătorită și am copii. La fel ca în cazul multor alte femei, sarcinile au fost o lovitură grea pentru silueta mea.

*[Rezultatele pot varia. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos, care sunt importante].

image

Ultima mea sarcină a dus la o creștere serioasă în greutate

Firește, corpul meu a trecut prin multe schimbări din cauza sarcinilor mele. La ultima sarcină, m-am îngrășat foarte mult, iar după ce am născut, nu am mai avut grijă de mine. În vara anului 2019, am avut cea mai mare greutate, de 94 kg.

Nu-mi plăcea deloc corpul meu...

Mă simțeam corpolentă și nu-mi plăcea deloc cum arăta corpul meu. Purtam haine largi și evitam pantalonii scurți sau fustele. Nu puteam să intru în hainele care îmi plăceau și mă simțeam foarte deprimată. Am început să-mi văd greutatea ca pe o problemă.

Am decis să slăbesc din proprie inițiativă

Într-o zi am întâlnit Slimmium din întâmplare, navigând pe Facebook, iar publicitatea m-a convins să încerc. Ceea ce m-a convins au fost poveștile altor oameni ca mine. De asemenea, mi-a plăcut că ingredientele erau naturale și că produsele erau ușor de luat.

În cele din urmă, am decis să slăbesc cu propriile mele forțe și am obținut ceea ce mi-am dorit!

Am slăbit peste 20 de kilograme*!

Folosesc aceste produse de ceva timp și am încercat aproape tot din gama Slimmium. Unele dintre preferatele mele sunt NightBurn EXTREME, AdipoSlim EXTREME, FatBurn EXTREME și HungerBlock EXTREME. Mi-au plăcut, de asemenea, shot-urile de L-Carnitină, Slimmiccino și CarbBlock EXTREME.

Mi-am început călătoria în vara anului 2019 și, în puțin peste un an, am pierdut în total 25 de kilograme! Într-un an, corpul meu s-a schimbat complet.

Produsele Slimmium m-au ajutat să elimin balonarea, m-au făcut să mă simt mai ușoară, m-au ajutat să slăbesc și mi-au ținut apetitul sub control!

Cu Slimmium am învățat cum să mănânc sănătos

În afară de faptul că am slăbit, am învățat, de asemenea, cum să mențin o dietă sănătoasă cu ghidul de slăbire pe care l-am primit odată cu achiziția mea și cu rețetele și sfaturile pe care le-a furnizat! Am scăzut cu câteva numere de haine!*

*[Rezultatele pot varia. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitor al unei diete variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos, care sunt importante].

Acum sunt mult mai fericită.

A fost o schimbare în bine pentru mine și cu siguranță voi continua să folosesc produsele Slimmium. Sunt mult mai fericită și mă simt minunat. Mă simt încrezătoare și, pentru prima dată de când am copii, îmi place să mă văd în oglindă. În sfârșit, pot purta toate hainele în pas cu moda pe care mi-am dorit să le port!

Recomand cu căldură produsele Slimmium, mai ales pentru că știu că există și alte femei care au făcut această schimbare și care trăiesc acum o viață mai fericită și mai încrezătoare!

Nu ainimic de pierdut - dacă nu ești mulțumit, ei oferă o rambursare completă! ;)

4 produse de slăbire EXTREME

Acest pachet include 4 dintre produsele preferate ale Rosei și primești și un shaker Slimmium GRATUIT

FatBurn EXTREME stimulează arderea grăsimilor și accelerează pierderea în greutate în timpul activității fizice. Ajută la arderea cu până la 24%* mai multe grăsimi. L-Carnitină de calitate elvețiană.

NightBurn EXTREME este un produs revoluționar cu acțiune 4 în 1 care combate senzația de foame din timpul nopții, accelerează metabolismul, curăță ficatul și stimulează arderea grăsimilor - totul în timp ce dormim! De asemenea, ajută la îmbunătățirea calității somnului.

AdipoSlim EXTREME ajută la dizolvarea grăsimii abdominale și activează țesutul adipos brun. Efecte dovedite: poate reduce circumferința taliei cu 7,5 cm și circumferința șoldurilor cu 6 cm.*.

WaterOut EXTREME stimulează funcția hepatică și sistemul limfatic, curăță organismul, reduce celulita și accelerează metabolismul. Poate elimina până la o treime din excesul de greutate de apă din corp.*

*[Rezultatele pot varia. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos, care sunt importante].



AdipoSlim Extreme este acum AdipoBurn Extreme: Ingredientele și toate beneficiile produsului au rămas aceleași, doar numele s-a schimbat.

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-63%
Preț special 189,00  RON Preț obișnuit 507,00  RON
Vezi produsul