Ruxandra: „Am reușit să dau jos 7kg”

Ruxandra Elena Topal din Constanța, la fel ca și multe alte femei, avea un vis - să slăbească. Dar acest lucru nu s-a dovedit a fi deloc ușor! Însă ea este o luptătoare, care a demonstrat că nimic nu este imposibil, dacă vrei cu adevărat!

image

A acumulat kilograme în plus după o intervenție chirurgicală

Ruxandra a suferit o intervenție chirurgicală de urgență în zona abdomenului, și de atunci, kilogramele au început să se acumuleze. „În decembrie 2017 am suferit o intervenție chirurgicală, în urma căreia mi-a fost salvată viața, dar nu îmi mai simțeam abdomenul”.

„Am reușit să dau jos 7kg”

Apoi Ruxandra a descoperit BootBurn Active. În combinație cu un stil de viață sănătos, alimentație echilibrată și activitate fizică, a reușit să slăbească 7kg în doar 2 săptămâni: „Cu BootBurn Slimmium am reușit să dau jos 7 kilograme. Poate că nu sunt multe pentru alții, dar pentru mine sunt.

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

image

„Mulțumesc echipei Slimmium”

Obține și tu rezultatele dorite cu ajutorul BootBurn Active STRONG! Acest arzător de grăsimi puternic conține cea mai pură formă de L-carnitină și 3 arzătoare termice extrem de puternice (guarana, ceaiul verde și yerba).

BootBurn Active:

  • combinația perfectă de ingrediente începe să ardă grăsimea imediat, iar efectul durează 4 ore
  • acțiune triplă: crește temperatura corpului pentru a arde grăsimea, transformă grăsimea în energie și crește rezistența
  • complexul de vitamine B adăugat permite combinației de ingrediente să transforme alimentele pe care le consumi în mai multă energie în loc de grăsime
  • funcționează cu sau fără exerciții fizice