Slavenka: „Am pierdut 1 kg în 5 zile*!”

Numele meu este Slavenka și am 44 de ani. Niciodată nu am avut probleme cu excesul de greutate până în această iarnă. Chiar și după două sarcini, am dat ușor jos kilogramele în plus - au plecat de la sine. Genetica a jucat cu siguranță un rol important.

image

Slavenka a depus 9 kilograme în timpul iernii

În această iarnă, m-am îngrășat 9 kg - mai mult ca niciodată. Recunosc, totuși, că am și mâncat mai mult ca oricând. 64 kg pentru înălțimea mea de 168 cm nu ar fi atât de groaznic, dacă nu aș fi avut o problemă la șold - o am de la naștere - și problemele de spate, acum că am peste 40 de ani. Sunt sigură că cele 9 kilograme de greutate suplimentară (s-a depus în special în zona taliei mele) înrăutățesc aceste probleme.

Căutam un produs pe Facebook, unul care să mă poată scăpa de greutate fără prea multe exerciții. Așa am găsit produsele Slimmium și am ales două. Vreau să mulțumesc personalul din call-center, o doamnă de acolo mi-a explicat care dintre aceste produse ar fi potrivite pentru mine. Este vorba despre Slimmiccino. Gust fantastic, exact așa cum îmi place mie!

După 5 zile a pierdut 1 kilogram*!

După 5 zile, am pierdut 1 kilogram*. Apetitul meu s-a redus, sunt atât de impresionată! Îmi plac dulciurile, dar acum nici nu mă gândesc la ele. Înainte de Slimmicino, dacă nu mâncam ceva dulce, aveam amețeli, mă simțeam slăbită, obosită și mâinile îmi tremurau. Dar cu Slimmiccino, toate aceste simptome au dispărut și sunt încântată!

Mai am destule plicuri pentru încă 16 zile de consum și mi-am promis să nu mă cântăresc până nu folosesc toate plicurile. Sper că curiozitatea nu va câștiga. Recomand acest lucru tuturor celor care sunt la fel ca mine; conștiente că nu pot trăi fără dulciuri.

„Slimmiccino m-a disciplinat”

De asemenea, nu sunt disciplinată pentru că mereu puteam mânca tot ce-mi doream, fără consecințe. Slimmiccino m-a disciplinat. Sunt extrem de recunoscătoare pentru acest lucru și vreau în mod deosebit să-i mulțumesc fetei drăguțe care mi-a recomandat această cafea delicioasă.

*[Efectele produsului pot varia de la persoană la persoană și pot diferi de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece boli grave.]