Vera: „Am slăbit 7 kg în puțin peste 1 lună!”

Vera, în vârstă de 37 de ani, mamă și gospodină, s-a luptat de mult cu greutatea pe care a dobândit-o în timpul sarcinii cu fiul ei, precum și cu lipsa de energie.

image

„Corpul meu era ca un măr sau o pară, iar greutatea mea a continuat să se schimbe. După sarcină, m-am îngrășat 20 kg –și așa am rămas timp de 4 ani.”

„Nu aveam energia necesară să mă joc cu fiul meu”.

"M-am simțit adesea balonata și iritată și îmi pierdeam respirația foarte ușor. Nu mă simțeam deloc confortabil cu mine însumi. Nici măcar nu aveam energia să mă joc cu fiul meu.” Din fericire, o prietenă a Verei găsise ceva care o putea ajuta.


„Atunci o prietenă mi-a arătat o reclamă de la Slimmium pe care a găsit-o pe Facebook. Nu mai încercasem niciodată așa ceva și nu am crezut că va funcționa, dar după ce am citit toate recenziile bune și am ascultat laudele prietenelei mele cu privire la produse, am decis să încerc!"

„După o săptămână, am observat primele rezultate”

"După doar o săptămână, am observat primele rezultate. Șoldurile se diminuaseră iar stomacul era mai puțin umflat.”

Dar călătoria ei abia ce începuse... "După trei săptămâni slăbisem 5 kg* și câțiva cm și după puțin peste o lună slăbisem 7 kg* si chiar mai multi cm! Puteam chiar să-mi pun o jachetă pe care nu am mai putut să o port de 3 ani!”

Vera a testat mai multe produse de la Slimmium

Printre cele pe care le-a încercat s-au numărat cele mai bine vândute produse:

WaterOut EXTREME,care elimină aproape o treime din excesul de apă și reduce balonarea cu până la 60%*

NightBurn EXTREME care pune capăt poftelor de seară și susține arderea grăsimilor în timpul nopții, fără a perturba somnul

Slimmiccino -– Cafeaua noastră delicioasă și energizantă care arde grăsimile la doar 8 kcal/per cană!

WaterOut a ajutat-o să lupte împotriva balonării, iar Slimmiccino i-a dat energie - ceva lipsise de foarte mult timp. Această energie nouă i-a dat motivația pentru un stil de viață mai activ.

„Mă simt cu 10 ani mai tânără!”

 „Dar cel mai bine este toată energia pe care o am acum, mi-a schimbat viața! Fac plimbări lungi fără să mi se taie răsuflarea și am energie să mă joc cu fiul meu. Mă simt cu 10 ani mai tânără și mă simt mult mai bine în pielea mea !"

*Renunțare la răspundere: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot diferi față de cele descrise pe site

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-68%
Preț special 159,00  RON Preț obișnuit 497,00  RON
Vezi produsul

Te-ar putea interesa