Vesna: „Sunt încântată de NightBurn!”

„Mă numesc Vesna, sunt din Croația și am 38 de ani. Am început să folosesc produsele Slimmium acum aproximativ un an și am rămas foarte mulțumită de ele. Atunci consumam NightBurn și CalorieSlim Strong.
Cu NightBurn, am pierdut aproximativ 3 kilograme în 10 zile* fără a fi nevoie să renunț la mâncarea preferată.”

image

Acționează seara și noaptea

În timpul iernii, însă, Vesna a depus din nou câteva kilograme, iar în izolare acasă, fără exerciții fizice regulate, kilogramele au început să acumuleze și mai mult.

Ea a decis că NightBurn Extreme e din nou cea mai bună alegere pentru ea. Mai ales că nu conține stimulente, ci dimpotrivă, ingrediente care îmbunătățesc somnul.

„Îmi plac produsele care conțin garcinia cambogia, dar toate sunt de obicei combinate cu cafea verde și cafeină și nu pot fi consumate după-amiază sau seara.

Îmi plac dulciurile și întotdeauna îmi este cel mai foame seara. Acest produs este ideal pentru mine, deoarece se consumă seara și acționează peste noapte. Nu deranjează somnul și, dacă este luat seara (și nu doar înainte de culcare), este foarte eficient în suprimarea senzației de foame și poftelor pentru dulciuri care apar seara.”

Efect după numai 2 zile*

„După doar 2 zile* de utilizare a NightBurn Extreme, am început să slăbesc, deși mâncam aceleași lucruri. Cântarul a început să arate mai puține kilograme, deși nu mă mișcam suficient din cauza situației actuale și mergeam des la frigider.

Sunt încântată, așa că voi continua să folosesc acest produs.”

*[Efectele produsului pot varia de la persoană la persoană și pot diferi de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece afecțiuni grave.]