Faceți cunoștință cu Victoria, câștigătoarea provocării de a slăbi în 28 de zile!

Victoria a participat la provocarea Slimmium de 28 de zile și a câștigat! Ea a slăbit în total 13,6 kg și ne-a inspirat pe toți cu povestea ei. Acum o împărtășim cu voi, exact așa cum ne-a povestit ea.

image

“Oricine poate reuși cu ajutorul suplimentelor corespunzătoare și a determinării”

Am 39 de ani, hobby-urile mele includ grădinăritul, călătoriile, îngrijirea animalelor salvate și cititul. Problemele mele hormonale m-au împiedicat întotdeauna să slăbesc. Eram conștientă de dimensiunile mele și doream să pot purta haine mai mulate, cum pot face alte femei.

Am decis că trebuie neapărat să slăbesc, pentru că nu numai că nu mă simțeam bine în pielea mea, dar am înțeles că pierderea în greutate va fi benefică pentru sănătatea mea generală.

Am auzit în mod constant că slăbitul devine mult mai greu odată cu înaintarea în vârstă; Slimmium mi-a arătat că acest lucru nu este adevărat și că toată lumea poate reuși cu suplimentele potrivite și cu determinare!

Slimmium în ajutor!

Am citit într-un e-mail despre provocarea Slimmium de 28 de zile și a fost stimulentul de care aveam nevoie pentru a începe un nou stil de viață și pentru a folosi produsele pe care deja le aveam! Am fost încurajată de familia mea să particip.

Mi-au spus că ar fi bine să știu că și alte persoane vor fi în aceeași aventură ca și mine ceea ce mi-a dat un plus de încredere. Simplul fapt de a ști că nu sunt singură mi-a sporit încrederea de a da tot ce am mai bun în această provocare.

“Cea mai mare provocare a fost să-mi schimb obiceiurile alimentare”

Cea mai mare provocare pe parcursul celor 28 de zile a fost schimbarea obiceiurilor mele alimentare și înlocuirea alimentelor cu o alternativă mai bună. Am început să prepar orez cu conopidă în loc de orez obișnuit, să folosesc un îndulcitor natural și să renunț complet la zahăr. Am decis să încerc și o dietă cu mai puțini carbohidrați.

De asemenea, am fost puțin stresată la început, întrucât schimbarea nu este niciodată ușoară, mai ales schimbarea comportamentului meu alimentar de zi cu zi. Am reușit să-mi diminuez stresul luând zilnic Slimmium Ashwagandha și nu numai că mi-a redus stresul, dar am început și să dorm mai bine, ceea ce este de neprețuit. 

“Am început să observ rezultate în câteva zile”

Am început să observ rezultate încă din primele zile, eram mult mai puțin balonată și am decis să mă cântăresc doar săptămânal. Lucrul fascinant a fost că, deși poate că nu am slăbit atât de mult pe cât speram în săptămâna 2, dimensiunile mele continuau să scadă!

Cred că asocierea tuturor produselor Slimmium pe care le foloseam m-a ajutat cu să elimin și excesul de apă!

Victoria a slăbit în total 13,6 kg: "Simt că am slăbit mai mult de atât”

Am slăbit în total 13,6 kg până la sfârșitul provocării, dar am impresia că am pierdut mai mult, întrucât nu mai sunt balonată din cauza retenției excesive de apă. Aș sfătui pe oricine suferă de această problemă să cumpere produsele Slimmium și să vadă rezultatele pe propria persoană!

Produsele mele preferate de la Slimmium sunt CarbBlock Extreme, WaterOut Shots și Ashwagandha. Pentru un plus de putere, am adăugat Super Green Mix Drink și îmi plac foarte mult efectele CiderCleanse Extreme, care m-a ajutat la digestie și la pierderea kilogramelor.

Cred cu adevărat că produsele Slimmium au contribuit la succesul meu, deoarece am mai încercat să slăbesc, dar pur și simplu nu am văzut aceleași rezultate ca atunci când am inclus aceste produse.

“Recomand Slimmium tuturor!”

Cea mai mare îmbunătățire pe care am observat-o este în ceea ce privește încrederea în mine. Nu mă mai uit la haine și nu mă mai deranjează știind că s-ar putea să nu mi se potrivească. Am mult mai multă energie și nu mai rămân fără aer atât de ușor. Sincer, aș recomanda Slimmium tuturor!

Recomand produsele Slimmium în special celor care au nevoie de un impuls suplimentar pentru a începe procesul de slăbire. Produsele pe care le folosesc fac cu adevărat diferența și mi-au dat încredere reală să continui să îmi îmbunătățesc sănătatea.

Urmeaz-o pe Victoria pe calea spre succes!

Dacă Victoria a reușit, poți și tu! Acum este momentul să începi experiența ta de slăbire, iar Slimmium este aici pentru a-ți oferi ajutor și sprijin. Atingerea obiectivelor tale de slăbire va fi mai rapidă și mai ușoară cu câteva produse de înaltă calitate care te vor susține:

  • WaterOut XXL pentru a elimina excesul de apă și celulita
  • FatBurn XXL pentru a facilita transformarea corpului într-o mașinărie de ardere a grăsimilor
  • NightBurn XXL pentru a suprima foamea de seară și pentru a menține arderea grăsimilor pe timp de noapte
  • AdipoBurn EXTREME pentru a combate grăsimea abdominală și a preveni efectul yo-yo*

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMILOR 24/7
-59%
Preț special 85,00  RON Preț obișnuit 209,09  RON
Vezi produsul