Cum ne îngrașă toxinele din mediu și cum ne poate ajuta oțetul din cidru de mere

Importanța detoxifierii nu a fost niciodată atât de clară. Oamenii de știință sunt îngrijorați.

image

Recent, un studiu efectuat de University of Colorado Boulder a fost publicat în revista Environment International și a avut un mesaj foarte important.

„Respirarea aerului murdar are un impact puternic asupra bacteriilor intestinale, crescând riscul obezității, diabetului, tulburărilor gastro-intestinale și altor boli cronice [...]”.

-University of Colorado Boulder [1]

Cercetările au arătat că flora noastră intestinală este asociată cu „creșterea nivelului de inflamație și modificări în metabolismul țesutului adipos”. Prin alte cuvinte, cu cât sunt mai multe toxine în aer, cu atât este mai mare talia noastră și cu atât este mai greu să slăbim.

Toxinele sunt motivul pentru care corpul nostru păstrează grăsimea, chiar dacă dorim să slăbim

Toate toxinele - inclusiv poluanții - pe care nu îi putem elimina sunt păstrate în grăsimi. Cu cât ascundem mai multe toxine acolo, cu atât este mai riscantă slăbirea.

În timpul procesului de pierdere în greutate, grăsimile se descompun și toxinele sunt eliberate în fluxul sanguin. Dacă această eliberare este prea drastică, poate duce la înrăutățirea stării de sănătate.

Ca întotdeauna, corpul uman este șeful.

Chiar dacă nu ne place, corpul nostru protejează aceste rezerve de grăsime pentru a ne proteja pe noi. Pierderea în greutate este ultimul lucru pe care dorește să-l facă - tocmai de aceea orice eforturi de slăbire ar putea fi inutile.

Ai nevoie de o detoxifiere

Detoxifierea elimina tot de ce corpul nu are nevoie sau nu poate folosi.

O dietă săracă în calorii dar bogată în antioxidanți este o tactică excelentă pentru slăbire și s-a dovedit că stimulează răspunsul organismului la toxine în timpul pierderii în greutate.

Cu toate acestea, este foarte important ca toxinele să părăsească corpul nostru cât mai curând posibil.

Pentru a face acest lucru în mod corect, digestia trebuie să fie pusă la punct. Acesta este motivul pentru care o detoxifiere trebuie să includă întotdeauna:

  • consumul a multe fibre și
  • multe lichide.

2 motive pentru detoxifiere (înainte și în timpul slăbirii)

Chiar dacă aceasta nu este o opinie comună asupra subiectului, creșterea în greutate este un simptom că ceva nu este în regulă în organism. Excesul de toxine ar putea fi unul dintre motivele din spatele acesteia.

Tratarea cauzei problemei este cea mai bună și cea mai inteligentă soluție.

O curățare bună susține o pierdere în greutate sănătoasă în 2 moduri:

  • Pornește procesul de slăbire prin eliminarea toxinelor din corp.
  • Stimulează eliminarea rapidă a toxinelor și, astfel, protejează sănătatea pe termen lung și previne efectul yo-yo.

Oțetul din cidru de mere - cea mai bună metodă de stimulare a metabolismului

Consumul zilnic de oțet din cidru de mere (sau detoxifierea cu oțet din cidru de mere) se află printre cele mai populare tendințe în slăbire și bunăstare.

Și pe bună dreptate...

  • Cea mai evidentă putere a oțetului de cidru de mere (OCM) este aciditatea sa. Persoanele cu nivelul scăzut de acid gastric pot beneficia de OCM, deoarece ajută digestia. Oamenii raportează mai puțină balonare și gaze atunci când îl consumă.
  • OCM este, de asemenea, un probiotic. Oțetul din cidru de mere neprelucrat, cu „mama” (o combinație de drojdie și bacterii formate în timpul fermentației) conține bacterii naturale favorabile pentru intestin. Echilibrarea microbiotei este extrem de importantă pentru o pierdere în greutate sănătoasă.
  • Încă trebuie să se facă mai multe cercetări pentru a înțelege toate beneficiile oțetului din cidru de mere, dar cei care îl consumă o perioadă adesea raportează mai puține pofte alimentare.

Deci, să recapitulăm!

Oțetul din cidru de mere:

  • Îmbunătățește digestia
  • Susține sănătatea intestinală (microbiota)
  • Reglează poftele

Este detoxifiantul perfect pentru slăbire!

Deci, trebuie să-l bei?

Nu exact. Băutul oțetului din cidru de mere are și dezavantajele sale.

Oțet îți poate distruge dinții, deoarece slăbește smalțul. Gustul său puternic, de asemenea, îl face greu de înghițit.

Există o modalitate mai bună!

CiderFit Cleanse este un produs puternic de detoxifiere și slăbire sub formă de capsule cu unul din cel mai mare conținut de oțet din cidru de mere de pe piață (1200 mg per 2 capsule zilnice)!

Nu au niciun gust, sunt ușor de înghițit și nu-ți vor distruge dinții.

Sunt îmbogățite cu ghimbir, turmeric, crom și piper negru pentru un sprijin și mai puternic:

  • ajută la eliminarea grăsimilor din ficat, elimină toxinele din intestin și promovează pierderea în greutate
  • reglează nivelul zahărului din sânge pentru a preveni depozitarea grăsimilor și promova pierderea de grăsime, în special în zona taliei
  • acțiune antiinflamatoare și suport imunitar

SURSE:

1. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0160412019345726
2. https://www.colorado.edu/today/2020/03/11/can-brown-cloud-make-you-gain-weight
3. https://www.sciencedaily.com/releases/2017/01/170111184102.htm#:~:text=Environmental%20pollutants%20and%20other%20toxins,are%20discharged%20into%20the%20bloodstream