Vrei să încapi în costumul tău de baie preferat?

Vacanța de vară e aici și cu ea vin și tentațiile: grătarele, înghețatele și cocktailurile pe plajă. Silueta ta va avea de suferit. Vrei să mai încapi și anul ăsta în acel costum de baie și să captezi toate privirile de la piscină? Continuă să citești!

image

Să pierzi greutate in 10 zile?

Dacă crezi că în 10 zile este imposibil să pierzi în greutate atunci nu ai auzit încă de dieta de detoxifiere. Nu este în nici un caz o dietă în care suferi de foame,ci se concentrează asupra unei alimentații sănătoase, a unei cantități mari de apă, a activității fizice și a suplimentelor nutritive potrivite.

De ce detox?

Detoxifierea nu este utilă numai pentru îmbunătățirea sănătății și bunăstării tale. Dacă te vei detoxifia înainte să începi o dieta pentru slăbire, acest lucru va conduce la rezultate mai bune. Dacă înainte de dietă îți vei elibera corpul de toxine acumulate, dieta va fi mult mai eficientă!

Regulile cheie pentru o dietă eficientă:

Nu trebuie neapărat să te abții să mănânci ca să pierzi greutate în numai 10 zile. De fapt, dacă urmezi aceste sfaturi utile poți pierde greutate chiar fără a observa că ești la dietă:

  • Mesele regulate: Sigur că ai auzit deja că trebuie să mănânci de mai multe ori pe zi și să păstrezi porțiile decente. Regula de aur este să nu sari peste mese, în special peste micul dejun.

  • Umple-ți farfuria cu verde: consumă multe legume și chiar fructe. Concentrează-te pe legumele verzi care sunt bogate în fibre, vitamine și minerale. De asemenea, conțin puțini carbohidrati si deci puține calorii.

  • Alimentele integrale: A ține o dieta nu înseamnă neaparat ca trebuie să spui la revedere pâinii sau pastelor. Doar porțiile vor fi diferite. În loc de pâine și paste făcute cu făină albă rafinată, alegeți opțiunea integrală, deoarece aceste produse sunt mai bogate în fibre și, prin urmare, mai sănătoase.

  • Bea multă apă: Știați că apa elimină apa? Cu cât consumi mai multă apă cu atât este mai mică retenția de apă. Recomandăm să bei cel puțin 2 litri de apă pe zi, și chiar și mai mult dacă ești foarte activ.

  • Exersează: Exercițiile sunt întotdeauna recomandate deoarece stimulează metabolismul și ajută la reducerea în greutate. Este nevoie de doar 30 de minute de mers pe jos pentru a obține toate beneficiile.

Slimmium recomandă

Pentru a pierde în greutate, este foarte important să elimini excesul de apă și toxinele din organism. De aceea, te poți ajuta de WaterOut Strong băutura drenantă naturală. Ingredientului natural patentat CactiNea ™ în combinație cu celelalte ingrediente naturale are multe efecte pozitive. Promovează curățarea ficatului și a intestinelor și pregătește organismul pentru pierderea kilogramelor.

Pentru o slăbire eficientă trebuie să acționezi la nivelul întregului corp. Ai nevoie de un arzător de grăsimeBootBurn Strong Active ridică temperatura internă a corpului și măreste consumul de calorii chiar și în timpul odihnei. Corpul tău va crede că trebuie să consume mai multă energie chiar și atunci când stai – asigură-te că arzi caloriile în modul Strong! Depozitele de grăsime se vor topi mai repede.