Istoria din spatele produsului nostru cel mai bine vândut: Alimentul secret consumat de tunisieni

Din când în când, dăm peste o descoperire medicală care va schimba lumea.Una s-a întâmplat atunci când m-am întors dintr-o călătorie în Tunisia rurală și am rămas uimită de ceea ce am găsit acolo ...

image

Peste un sfert din populație trăiește în sărăcie. Dacă ai fost vreodată în țările sărace, știi că una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă este nutriția.


În Tunisia, marea parte a populației mănâncă foarte multe alimente prăjite și carbohidrați. Aceast lucru, la rândul său, a dus la o problemă gravă cu obezitatea.

În ultimii 36 de ani, obezitatea la adulți a crescut cu 1400% în Burkina Faso și peste 500% în Ghana, Benin, Etiopia și Togo.

Aceeași problemă apare și în Tunisia. 64,5% din populație este supraponderală.

Dar în timpul călătoriei mele am vizitat un sătuc care sfidează toată logica. Ajunsă în sat, mă așteptam să văd ceea ce vedeam de obicei: un număr mare de tunisieni obezi.

Dar nu. Aceasta a fost pentru prima dată din timpul călătoriei mele când îmi era cu neputință să găsesc pe cineva cu greutate în exces. Atunci m-am întrebat: Cum este posibil acest lucru?

Mai mult de jumătate din țară suferă de malnutriție, dar în acest sătuc îndepărtat, toți sunt supli. Am decis să vorbesc cu unii localnici pentru a înțelege ce se întâmplă.

A fost dificil să găsesc pe cineva care vorbea engleza, dar în cele din urmă am găsit un ghid turistic, aflat deja la pensie, care a fost bucuros să vorbească cu mine în timpul prânzului.

Am mers la un restaurant local și am comadat Brik, un fel de mâncare tradițională (aluat foietaj prăjit cu ou, pătrunjel și ton).
 
Atunci, ghidul turistic pensionat m-a oprit și mi-a spus că trebuie să încerc salata lor locală de fructe. Când l-am întrebat ce e atât de special în această salată de fructe, mi-a zâmbit și mi-a spus "este salata noastră de viață".

Mi-a explicat că ingredientul principalul este un fruct dulce, care provine dintr-o specie de cactus. Și acest cactus este cultivat peste tot în sat de un om numit Hamed.
 
Am devenit curioasă. Poate acesta ar fi motivul pentru care acest sat arată ca o oază în mijlocul unei țări distruse de obezitate?
 
Ghidul turistic mi-a explicat că majoritatea localnicilor mănâncă acest fruct zilnic.

Și nu e de mirare - este delicios, în abundență și ieftin. Dar este, de asemenea, bogat în substanțe nutritive care ajută la contracararea alimentelor rele, prăjite pe care sătenii le mâncau.
 
Am fost uimită. Acest fruct delicios ar putea fi motivul pentru care acest sat nu suferă de obezitate.

Niciodată n-am mai fost atât de încântată să revin dintr-o călătorie de altfel uimitoare. Dar trebuia să mă așez urgent în fața unui computer și să vorbesc cu farmacistul nostru.
 
Când i-am povestit despre acest sat, a făcut o cercetare științifică. Spre surprinderea amândurora, au fost efectuate teste extinse și riguroase pe baza acest fruct cu exactitate.

Rezultatele sunt conclusive: s-a demonstrat că fructul promovează scăderea în greutate.

Modul în care funcționează este de-a dreptul suprinzător: fibrele din fruct se fixează de grăsimi și reduc rata lor de absorbție de către organism. Aceast fapt, la rândul său, duce la reducerea absorbției de energie și reducerea greutății corporale.

De asemenea, reduce sentimentul de foame grație fibrelor solubile conținute (cum ar fi mucilagiile), care încetinesc absorbția zahărului la sfârșitul unei mese, ceea ce face ca sentimentul de sațietate să dureze mai mult.
 
Dar asta nu e tot!

Farmacistul nostru mi-a spus, de asemenea, că adăugând doar câteva extracte naturale, el ar putea spori potența fructului mult! În acel moment mi-am dat seama că aceast lucru trebuie să fie împărtășit cu lumea.

Dar ne-am confruntat cu un obstacol mare. Nu a fost greu să găsim extracte naturale de înaltă calitate. Acestea puteau fi găsite în UE. Fructul însă ne-a dat mai multe bătăi de cap ...

Era aproape imposibil să importăm fructe proaspete în România. Degradează rapid și își pierd majoritatea fibrelor sale miraculoase.
 
Atunci farmacistul nostru a avut o idee. El și-a dat seama că prin utilizarea unui proces special de uscare putem menține fibrele de "slăbire" care fac acest fruct atât de uimitor.
 
Mai rămânea doar o singură bucată din puzzle. Aveam nevoie de un furnizor pentru fructe. Am trimis un e-mail către ghidul turistic pensionat și l-am rugat să îmi facă legătura cu Hamed, care deținea ferma de cactuși cu acest fruct incredibil.
 
Am discutat felul în care fructele se cultivă organic și se usucă natural acolo chiar în sat. Împreună am găsit cea mai bună modalitate de a pregăti acest fruct uimitor și cum să îl ambalăm și să îl trimitem chiar aici în România.
 
Cu acest obstacol trecut, am folosit un proces special pentru a combina fructul sub formă de pulbere cu celelalte extracte naturale. Apoi a trebuit să testăm produsul nostru pentru slăbire.

Am creat un anunț care solicită voluntari să încerce acest remediu natural pentru a promova pierderea în greutate. La început, puțini oameni s-au înscris. Înțeleg de ce, nu este ușor să ai încredere într-un anunț care susține că ajută la reducerea excesului de greutate.
 
După a apărut prima poveste care a schimbat lucrurile aproape peste noapte ...

Alma este un bucătar care a decis să încerce acest amestec. Rezultatele ei m-au șocat și pe mine. Nu mă așteptam să funcționeze ATÂT de bine.
 
Când povestea ei a apărut, am început să primim zeci, chiar sute de aplicații. Și poveștile declarau rezultate din ce în ce mai bune.
 
Silvia, 42 ani: „Din prima zi de utilizare am simțit că burta mi-era mai mică, iar la finele zilei deja cântăream cu 1 kilogram mai puțin! Am fost foarte impresionată de efectul imediat al acestui produs.”
 
După care a urmat Iulia, 53 ani: „Datorită produselor Slimmium sunt pe cale să scap definitiv de grăsimea încăpățânată de pe abdomen! Sunt fericită! Am slăbit 8 kilograme și vreau mai mult!”
 
Atunci am hotărât - trebuia să spunem lumii întregi. Fructul se numește Opuntia sau sau fruct de cactus, dar am denumit amestecul după efectul său - WaterOut Strong, deoarece este și foarte eficient în ameliorarea balonării și constipației.
 
M-am confruntat cu o ultimă problemă. Costurile de producție, de uscare, de ambalare și de cercetare care au dus la dovedirea faptului că funcționează erau extrem de mari. Desigur, știam că aș putea cere un preț exuberant pentru această pulbere puternică pentru slăbire.

Aș fi putut cu ușurință să-i pun un preț de 1000 RON pentru o ofertă de 10 zile și majoritatea voluntarilor ar fi pregătiți să plătească acest preț excesiv după ce au văzut rezultatele personal. Luând în vedere munca depusă în acest produs, prețul ar fi justificat.

Dar nu aș putea să fac asta niciodată, nu vreau ca banii să fie o barieră între tine și noua ta viață. Știu cât de grea e lupta cu persoana din oglindă, ciclurile nesfârșite de diete, lipsa de somn și lipsa de încredere în sine.
 
De aceea am decis să nu comercializez sau să vând acest fruct uimitor pentru un profit mare. Vreau doar să acopăr costurile necesare pentru crearea acestui produs puternic de slăbire.
 
De aceea vreau să-ți ofer această pudră uimitoare de Opuntia - WaterOut Strong la o fracțiune din cost - doar 79,00 RON.


 
Dar pentru că ai citit povestea mea și pentru că mi-ș dori să-ți reușească, îți voi dubla comanda și voi include o ofertă suplimentară de încă 10 zile absolut GRATUIT.

Aceasta înseamnă că poți face clic pe link-ul de mai jos și comanda un pachet pentru 20 de zile de WaterOut pentru doar 79,00 RON.
Ține minte - cele 10 zile suplimentare sunt absolut gratuite.
 
==> Apasă aici și comandă pachetul WaterOut Strong pentru 20 zile

 
Știu că îți va plăcea WaterOut Strong și sunt convinsă că va funcționa și pentru tine. De aceea sunt pregătită să îți ofer o garanție de 30 de zile, timp în care dacă nu ești mulțumit de produs, îl poți întoarce.
 
Cristina Popescu,
Specialist în nutriție la Slimmium