Experiențe incredibile de slăbire cu WaterOut, care inspiră pe toată lumea

Am vrut să împărtășim câteva dintre poveștile noastre preferate de-a lungul anilor de la clienții care au folosit bestsellerul nostru, WaterOut în combinație cu alte produse Slimmium.

Citește mai multe

Lucie: "Toată lumea m-a complimentat pentru cât de mult am slăbit!"

Lucie are 30 de ani și încearcă fără succes să slăbească de multă vreme. "M-am luptat cu supraponderabilitatea toată viața mea!"

Citește mai multe
image

Află cum a pierdut Beatriz 7 kilograme* în doar 3 săptămâni cu Adio Kilograme de la Slimmium!

Beatriz Santiago este o gospodină și studentă în vârstă de 36 de ani care se luptă cu o greutate în plus de când a început pandemia...

Citește mai multe
image

Riccardo: "Nu-mi mai este rușine să mă arăt oamenilor."

Suntem bucuroși să împărtășim o altă poveste de succes... De data aceasta, Riccardo, clientul nostru fidel Slimmium, ne-a împărtășit cum pierderea kilogramelor nedorite l-a ajutat să devină mai fericit și mai încrezător.

Citește mai multe
image

Cécile: "După numai o săptămână, stomacul meu era mai puțin umflat!"

Cécile, în vârstă de 27 de ani, locuiește în Alsacia și lucrează ca și consilier telefonic. În timpul liber, îi place să se joace jocuri video.

Citește mai multe
image

Mâncatul emoțional - 6 sfaturi pentru a scăpa de el

Te trezești adesea că dai buzna în frigider sau că scotocești prin dulapuri după chipsuri sau zaharuri ascunse atunci când te simți deprimat? Nu ești singurul! Alimentele reconfortante aduc o oarecare alinare - dar doar temporar...

Citește mai multe