Alina ”mă simțeam tot timpul balonată, iar vara aveam picioare umflate”

Alina din Râmnicu Vâlcea ne-a povestit că după nașterea fiicei, acum 4 ani, a rămas cu câteva kilograme în plus pe care nu a reușit cu nicio dietă să le elimine. În plus avea un sentiment constant de balonare, tranzitul intestinal era foarte lent  iar pe timpul verii picioarele se umflau.

image

”Mă simțeam tot timpul balonată, pe timpul verii picioare umflate, dar și în momentul în care într-o încapere era foarte cald, aveam tranzitul intestinal foarte lent ne mărturisește Alina.

Problemele Alinei sunt probleme care afectează un număt semnificativ de femei, în special după naștere. Balonarea și retenția de apă sunt foarte comune, din fericire Alina a găsit soluția De cand folosesc WaterOut și BootBurn Intensive am  slăbit și nu mă mai simt balonată după ce mănânc”.

Alina recomandă cu căldură produsele care au ajutat-o și pe ea SUNT FOARTE MULTUMITĂ DE PRODUSELE Dvs. și le recomand tuturor celor care au probleme cu greutatea și mai ales cu balonarea. Vă mulțumesc!”

WaterOut Strong este un produs care a mulțumit mii de clienți din întreaga Europă. WaterOut Strong cu efectul său drenant elimină excesul de apă din organsim și toxinele, este demonstrat științific că reduce cu 27% circumferința taliei, gleznelor și a gambelor și reduce balonarea cu 60% după o săptămână de utilizare. WaterOUT Strong pregătește corpul pentru slăbire! Încearcă și tu noul WaterOut Strong cu formula sa îmbunătățită!

BootBurn Strong Intensive este cel mai puternic arzător pe bază de cafea verde care arde grăsimea în timp ce stai. Este dovedit clinic că arde mai multă grăsime în starea de repaus și accelerează pierderea în greutate fără efort fizic activ în comparație cu celelalte produse de pe piață.