Aceasta este cea mai gustoasă soluție de ardere a grăsimilor! 

Vremea caldă a sosit, te gândești la activitățile de vară, dar, cumva, nu reușești să te vizualizezi bucurându-te din plin de perioada ta preferată din an.

Nu ești singura.

image

Ca și cum oboseala pandemică nu ar fi fost de ajuns, mulți dintre noi se simt moleșiți și nemotivați să înceapă un stil de viață mai sănătos. Dacă te poți identifica, citește mai departe pentru a descoperi cum poți să-ți sporești energia zilnică și să-ți susții eforturile de slăbire. Spoiler alert: conține piña colada!

Îți prezentăm L-Carnitine Pure 1000!

Dacă te-ai întâlnit deja cu termenul L-carnitină, dar nu ți-ai făcut niciodată timp să aprofundezi cercetările, suntem bucuroși să te punem la curent.

L-carnitina este vehiculul care transportă acizii grași cu lanț lung (majoritatea grăsimilor pe care le consumăm) către mitocondriile cuptoare ale celulelor, unde sunt arse pentru energie. Pe scurt: fără L-carnitină, nu am putea arde grăsimile și nu am putea obține energie din ele.

Când producția naturală nu este suficientă

Producția naturală a organismului a acestui derivat de aminoacid este împiedicată de o dietă săracă, de funcțiile hepatice și renale suboptime, de o dietă bazată pe cetoză și de excesul de stres. 

S-ar putea să ai nevoie de sprijin și ne bucurăm că am găsit Lonza, o companie elvețiană cu o experiență de peste 35 de ani, care ne-a ajutat să producem L-Carnitine Pure 1000. 

Cum te poate ajuta să revii în formă?

Ceea ce este extraordinar la L-Carnitine Pure 1000 este că o singură fiolă conține 1000 mg de Carnipure® - L-Carnitină de calitate superioară. 

Pentru o putere și mai rapidă de ardere a grăsimilor, am adăugat și extract de ceai verde, deoarece s-a dovedit că acesta sporește consumul de energie, chiar și atunci când te odihnești. Studiile arată că arderea grăsimilor în timpul exercițiilor fizice moderate poate crește cu până la 17%* datorită adăugării L-Carnitine Pure 1000 la rutina zilnică. 

Un alt motiv pentru care o să-ți placă flacoanele noastre convenabile este faptul că acestea diminuează oboseala musculară după activitatea fizică; nu știm ce părere ai tu, dar durerile musculare după un antrenament nu sunt ceva care să ne țină motivați! 

Stimulează chiar și efectele activităților de zi cu zi!

Cu L-Carnitine Pure 1000, finalizarea antrenamentelor va deveni mult mai ușoară, chiar dacă singurele tale activități includ doar urcarea scărilor, mersul pe jos până la serviciu, înotul în vacanță sau efectuarea treburilor casnice.

Adio, oboseală

Dacă duci deja o viață plină de sport sau dacă abia te-ai angajat pe calea unui stil de viață mai sănătos, recuperarea după antrenament este esențială pentru a-ți menține motivația ridicată și sistemele corpului tău sănătoase - fără a permite oboselii să își ia tributul! 

Și acea promisiune de piña colada...?

Bineînțeles, am decis să facem suplimentul gustos, ne știi cum suntem! L-Carnitine Pure 1000 nu este doar eficient și ușor de transportat, ci are și un gust de vară; noua formulă îmbunătățită se mândrește cu o aromă de piña colada, ceea ce îl face delicios (și doar 8 kcal pe flacon, de altfel) și, prin urmare, perfect pentru toate acele activități pe timp de vară!

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.