De ce colega mea poate mânca orice și tot slabă e, iar eu mă îngraș uitându-mă la mâncare?

Proverbul care spune  ”ești ceea ce mânânci” nu mai este de actualitate. De ce? Deoarece două persoane care mânâncă la fel metabolizează hrana diferit și ca urmare acumulează kilograme diferit.

image

Absorbția macro și micronutrienților determină în mod semnificativ microbiota intestinală. Numărul de calorii absorbite de organism depinde de mai mulți factori: calitatea digestiei, acidul din sotmac, sucurile digestive, enzimele digestive și diversitatea florei intestinale.

Ce este digestia?

Pe scurt, digestia este procesul care începe în gură, odată cu mestecarea alimentelor, și se termină în intestinul subțire, unde sub acțiunea enzimelor digestive și a sucului pancreatic proteinele sunt defalcate în aminoacizi.

O floră intestinală săracă înseamnă kilograme în plus

Digestia este un proces complex, care diferă de la persoană. Aceste diferențe apar datorită obiceiurilor alimentare proaste:  mestecare insuficientă, lipsa miconutrienților din alimentație, consum ridicat de alimente procesate.

De foarte multe ori obezitatea este asociată cu diverse inflamații intestinale, o floră intestinală dezechilibrată, un metabolism lent și cu un sistem imunitar slăbit.

Ce poți face?

Noi venim în ajutorul tău cu un supliment alimentar nou și revoluționar AdipoSlim EXTREME, care te va ajuta să accelerezi metabolismul și să arzi grăsime intensiv. Cu acest produs pierzi în greutate mult mai ușor fără să te înfometezi. Eficacitatea capsulelor AdipoSlim este dovedită științific. Nu mai ezita, mănâncă și slăbește! Nu vei mai încerca altceva în mod garantat!