Iată de ce este necesară detoxifierea ficatului pentru a slăbi

Ai impresia că faci totul cum trebuie, dar kilogramele nu dispar. Cu toții am trecut prin această experiență. Deși există multe motive pentru care această călătorie poate fi dificilă, s-ar putea să fii surprinsă de faptul că responsabilul din spatele blocajului în privința slăbirii poate fi ascuns într-un loc neașteptat: ficatul.image

Datorită rolului său major în reglarea digestiei și a metabolismului, cel mai mare organ intern nu trebuie neglijat! Mai ales când nu funcționează corect, acesta poate avea un impact semnificativ asupra capacității organismului de a arde grăsimile și de a slăbi

Află mai multe despre legătura puțin cunoscută dintre ficat și slăbire și descoperă câteva sfaturi despre cum poți susține sănătatea ficatului pentru optimizarea succesului în privința slăbirii!

Ficatul și gestionarea greutății

Ficatul este responsabil pentru detoxifierea noastră, dar acesta nu este singurul său rol. Totodată, susține metabolismul grăsimilor și produce fierea - ambele funcții esențiale pentru digerarea și descompunerea grăsimilor alimentare. Dar acestea sunt doar trei din cele peste 500 de sarcini pe care ficatul le îndeplinește zilnic. 

Pentru ca organismul nostru să funcționeze corespunzător, ficatul trebuie să lucreze la randament maxim în orice moment al zilei, 7 zile pe săptămână - nu se odihnește!

Cu toate acestea, poate exista un moment în care ficatul încetinește - când este suprasolicitat. Când ficatul este inundat de toxine, devine mai dificil de întreținut. Și în zilele noastre nu este deloc greu să ne inundăm corpul cu toxine, cu toți conservanții și substanțele chimice care ne înconjoară.

Când se întâmplă acest lucru, ficatul nu poate filtra toate toxinele și acestea încep să se acumuleze. Funcția ficatului este compromisă până la punctul în care afectează alte funcții ale organismului, inclusiv digestia, metabolismul și absorbția substanțelor nutritive. Apoi, organismul este incapabil să descompună și să digere grăsimile în mod eficient, ceea ce determină depozitarea crescută a acestora, în special în zona abdominală.

Cum știu dacă ficatul meu este supraîncărcat?

Un ficat supraîncărcat poate fi greu de diagnosticat, deoarece multe simptome sunt vagi și pot fi asociate altor probleme de sănătate. Dar dacă te lupți de ceva vreme cu kilogramele în plus și acestea nu par să dispară, sunt șanse mari să fie vorba despre ficat.

Simptomele unui ficat supraîncărcat includ: 

  • Îngrășare - în special în zona abdomenului
  • Oboseală
  • Probleme digestive
  • Probleme cutanate

Cum te poate ajuta detoxifierea 

Dacă sarcina principală a ficatului este de a detoxifia organismul, de ce avem nevoie de o detoxifiere hepatică? În principal, pentru că nu permitem ficatului să își desfășoare corect activitatea. Gândește-te cum te simți când lucrezi mai bine de 8 ore pe zi, apoi nu dormi suficient și trebuie să lucrezi alte 8 ore. Nu este deloc bine, nu-i așa? 

Același lucru este valabil și pentru ficat atunci când nu îl tratăm corespunzător. Este posibil să avem un loc de muncă sedentar și să nu ne mișcăm suficient; consumăm prea multe alimente nesănătoase sau nu mâncăm suficiente fibre, bem prea mult alcool, fumăm, folosim produse de curățenie și cosmetice toxice. Toate acestea afectează buna funcționare a ficatului. 

Acest organ are nevoie urgentă de ajutor când este supus unui astfel de tratament. De asemenea, dacă te lupți cu câteva kilograme în plus, este bine să ai grijă de sănătatea ficatului tău!

Susține organul de ardere a grăsimilor cu Liver Detox

Redu efectele unor alegeri alimentare defectuoase și ale stilului de viață nesănătos cu capsulele de detoxifiere hepatică de origine naturală Liver Detox. Acest supliment de înaltă calitate conține cea mai studiată plantă pentru sănătatea ficatului - armurariul. Acesta conține un ingredient activ special numit silimarină, o moleculă care ajută la protejarea ficatului și la stimularea capacităților sale de detoxifiere. 

Menține sănătatea ficatului prin:

  • Eliminarea toxinelor din organism
  • Regenerarea celulelor hepatice
  • Protejarea ficatului împotriva toxinelor 

Profită de oferta noastră specială și observă cum excesul de grăsime dispare prin funcționarea optimă a ficatului!