Dieta cu cafea – chiar este eficientă în slăbire!

Nu-ți poți începe ziua fără o ceașcă de cafea? Avem vești bune, se pare că băutura ta favorită te poate ajuta să slăbești! Continuă să citești pentru a afla cum.

image

Dieta cu cafea este una relativ nouă, dar câștigă popularitate rapid. Aceasta implică consumul a mai multor cești de cafea pe zi. Dar cum te poate ajuta să slăbești?

Ce este dieta cu cafea?

Studiile recente au dovedit că un consum zilnic de cafea îți poate stimula metabolismul, arde mai multe grăsimi, blochează absorbția caloriilor și îți poate reduce pofta de mâncare.

Cercetătorii au studiat locuitorii de pe insulă greacă Ikaria, care are o populație mare de vârstnici sănătoși. În urma studiilor s-a demonstrat că sănătatea și longevitatea lor este rezultatul consumului ridicat de cafea bogată în antioxidanți.

Cum functionează

Planul de dietă cu cafea presupune consumul a 2 cești de cafea verde pe zi. Aceasta este mai bogată în antioxidanți decât cafeaua neagră.

În timpul dietei, poți consuma cafea cu sau fără cafeină, dar nu se recomandă de depășit cantitatea de 2-3 cești pe zi. Cu toate acestea, trebuie să eviți zahărul, laptele sau frișca.

Cel mai recent studiu publicat în “Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal” a testat această dietă pe 16 participanți. Timp de 12 săptămâni cât a durat studiul, aceștia au slăbit până la 8 kg, fără o modificare a modului de viață.

Beneficiile consumului de cafea

Cafeaua verde este bogată în antioxidanți numiți polifenoli, care au mai multe beneficii pentru sănătate, inclusiv reducerea inflamației și efectelor negative cauzate de radicalii liberi.

Cercetările arată că o cafea cu puțin timp înainte de prânz poate reduce cantitatea de mâncare consumată. Într-un studiu care a vizat 33 de persoane supraponderale, subiecții care au consumat 200ml de cafea înainte de masă au redus semnificativ numărul de calorii ingerate.

Accelerează metabolismul

S-a demonstrat că un consum zilnic de cafea poate crește numărul de calorii și cantitatea de grăsime pe care o arzi, accelerând astfel procesul de slăbire. Într-un studiu care a vizat mai mult de 600 persoane, cercetătorii au descoperit că un aport mai mare de cafeină a fost asociat cu un număr mai mic de kilograme și cantitate redusă de grăsime în organism.

Slimmiccino îți vine în ajutor!

Slimmium te ajută să slăbești și mai rapid, cu ajutorul cafelei revoluționare Slimmiccino- băutură delicioasă cu efecte extraordinare. Transformă-ți cafeaua matinală într-o rutină de slăbit.

Datorită conținutului extractelor de cafea verde, garcinia și semințe de guarana, Slimmiccino te va ajuta să:

  • Previi formarea depozitelor de grăsimi noi
  • Obții un impuls de energie, care se menține constant
  • Reduci poftele și atacurile de foame

Toate aceste efecte miraculoase cu doar 8 calorii per ceașcă!

Nu mai ezita! Profită acum de această MEGA OFERTA!