Cum să echilibrezi nivelul de estrogen pentru a slăbi

Te-ai săturat să încerci nenumărate diete și suplimente pentru pierderea în greutate și nimic nu pare să funcționeze? Atunci este momentul să abordezi rădăcina problemei - hormonii! Da, dezechilibrele hormonale îți pot nărui obiectivele de slăbire, iar unul dintre principalii responsabili este estrogenul.

Estrogen

Probabil că ai auzit că un nivel de estrogen dezechilibrat afectează întregul organism, determinând o stare de rău, irascibilitate, oboseală, putând afecta chiar metabolismul și somnul. Ceea ce mulți nu realizează este că excesul de estrogen poate fi adesea cauza creșterii bruște în greutate sau motivul pentru care nu reușești să scapi de grăsimea de pe șolduri, coapse și fese.

Cel mai bun mod de a aborda problemele de greutate cauzate de estrogen este restabilirea echilibrului hormonal. Estrogen Slimming Support este soluția potrivită pentru echilibrarea nivelului de estrogen și pentru a obține fizicul visat dintotdeauna.

Cum este influențată greutatea corporală de nivelul estrogenului

În organismul feminin, estrogenul este unul dintre cei mai importanți hormoni, deoarece ajută la reglarea multor funcții corporale și are un rol cheie în sistemul reproductiv feminin. Nu numai că reglează ciclul menstrual și asigură sănătatea vaginală și a tractului urinar, dar influențează, de asemenea, starea de spirit, funcția cognitivă și metabolismul. Ai putea fi surprinsă să afli că acesta poate controla și celulele adipoase.

Lumea în care trăim și stilul de viață actual nu favorizează hormonii. Alimentele procesate, aditivii, poluarea aerului, microplasticele, stresul - toate acestea interferează serios cu nivelul nostru hormonal.

Cu toate că este normal ca nivelul de estrogen să fluctueze în timpul ciclului menstrual și pe parcursul vieții unei femei, un nivel de estrogen ridicat în mod constant poate perturba funcționarea normală a organismului și poate cauza:

  • balonare,
  • schimbări de dispoziție,
  • oboseală,
  • ceață cerebrală.

Dacă organismul tău se luptă cu excesul de estrogen, poate fi un obstacol major în calea obținerii unei siluete subțiri, întrucât acest hormon favorizează stocarea grăsimilor, în special la nivelul șoldurilor, coapselor și feselor.

Ce înseamnă acest lucru? Repartizarea grăsimii se orientează spre aceste zone și este greu să scapi de ea!

Cu toate acestea, cu o abordare țintită pentru a elimina dominanța estrogenului cu ajutorul Estrogen Slimming Support obiectivele de slăbire pot deveni mult mai realizabile - și durabile!

Cum să echilibrezi nivelul hormonal al estrogenului în mod natural 

Nu există motive de disperare dacă te confrunți cu acumularea de grăsime cauzată de estrogen și ai probleme în a slăbi. Există câteva soluții simple pentru reglarea nivelului de estrogen!

1. Un stil de viață sănătos: asigură-te că alegi și alimente organice, produse cosmetice și de curățenie naturale pentru a reduce cantitatea de toxine din corp!

2. Ajută-ți corpul să lupte împotriva excesului de estrogen cu suplimente alimentare: deși recomandăm întotdeauna un stil de viață sănătos, acest lucru nu este mereu cel mai eficient, deoarece simpla viață cotidiană te expune în continuare unui nivel ridicat de toxine. Estrogen Slimming Support ajută organismul să echilibreze nivelul de estrogen și, în același timp, să elimine toxinele!

Restabilește armonia în corpul tău cu Estrogen Slimming Support

Estrogen Slimming Support conține ingrediente naturale care conlucrează cu organismul pentru a asigura un nivel sănătos de estrogen și pentru a susține pierderea în greutate.

Detoxifiere de estrogen cu acțiune triplă:

  • fortifică ficatul, principalul organ care ajută la secreția estrogenului;
  • susține funcția intestinală, care are un rol important în eliminarea finală a estrogenului;
  • echilibrează nivelul estrogenului.

Nu permite dezechilibrelor hormonale să îți stea în cale - preia controlul asupra corpului tău cu această formulă revoluționară și începe astăzi călătoria ta de slăbire cu succes!

Produse pentru tine