Arzătorii de grăsimi vs. lianții de grăsimi: o privire în detaliu

Cu o asemenea varietate de opțiuni, selectarea suplimentului alimentar potrivit poate fi descurajantă. Desigur, toate acestea pot funcționa doar atunci când adaugi la regim suficiente exerciții fizice și o dietă sănătoasă, dar este esențial să ai măcar o idee aproximativă despre categoriile de bază pentru a înțelege mai bine în ce fel acestea îți susțin obiectivele de fitness.

image

Arzătoarele si lianții de grăsimi, în special, au primit multă atenție în ultimii ani și nu este o surpriză faptul că odată cu o mediatizare mai intensă apar și mai multe confuzii!

Haide să aruncăm un ochi asupra diferenței dintre lianții de grăsimi și arzătoarele de grăsimi!

Lianții de grăsimi

Aceștia acționează în interiorul tractului digestiv, împiedicând absorbția grăsimilor. Cu alte cuvinte: captează grăsimea înainte ca aceasta să cauzeze probleme. Ei nu acționează direct asupra grăsimii deja stocate în corp.

image

Lianții de grăsimi vor aduce beneficii dacă dieta ta nu conține grăsimi, dar te poate ajuta dacă aceasta include carne, uleiuri, ouă și alte produse similare.

Arzătoarele de grăsimi

Arzătoarele de grăsimi atacă grăsimea deja stocată în corp. Acestea sunt suplimente nutritive care pot crește metabolismul grăsimilor sau consumul de energie, pot accentua procesul de slăbire și pot crește oxidarea grăsimilor din timpul exercițiilor fizice.

image

Pe scurt: ard grăsimea! Sunt o mână de ajutor fantastică, dar asigură-te că începi mai întâi cu o dieta și exerciții fizice și că adaugi arzătoarele de grăsimi în ecuație după adaptarea la aceste schimbări.

Așadar, pe care să îl aleg?

În primul rând, nu te baza prea mult nici pe lianți nici pe arzătoarele de grăsimi pentru a obține rezultate – trebuie să faci mișcare și să începi să mănânci sănătos! Niciun supliment nu poate compensa un stil de viață inactiv.

Lianții de grăsimi ar fi mai potriviți dacă vrei să reduci valoarea calorică a alimentelor pe care le consumi. Dacă te trezești că cedezi tentației alimentelor grase sau prăjite, lianții de grăsimi sunt pentru tine. Însă, nu sunt de mare folos în cazul dietelor fără grăsimi.

În ceea ce privește arzătoarele de grăsimi, acestea pot fi sprijinul de care ai nevoie dacă te simți leneșă în timpul dietei dar ține cont că pot duce la apariția transpirației și pot perturba orele de somn.

Sugestiile noastre

Ca liant de grăsimi, îți recomandăm FatEliminator EXTREME: blochează până la 28%* din grăsimile provenite din alimentația ta și se prezintă sub forma unei băuturi delicioase cu aromă de lămâie.

Există multe tipuri de arzătoare de grăsimi, mai jos regăsești o selecție cu cele pentru care clienții noștri au oferit recenzii pline de entuziasm:

  • AdipoBurn EXTREME. Este cel mai popular pentru că a dovedit eficiență contra grăsimii de pe abdomen, AdipoBurn stimulează grăsimea brună să intre în acțiune, transformându-ți corpul într-o mașină de ardere a grăsimilor, la fel cum era atunci când era mai tânăr.

  • NightBurn EXTREME. Arderea grăsimilor în timpul somnului sună prea bine ca să fie adevărat, dar rezultatele o dovedesc: acest produs optimizează arderea grăsimilor în timpul nopții, reduce senzația de foame și te ajută să dormi mai bine.

  • L-Carnitine Pure 1000. Acum disponibil și sub forma unor fiole practice care ajută la arderea grăsimilor și îți ridică nivelul de energie.

  • FatBurn XXL. Acest arzător de grăsimi revoluționar are o acțiune triplă: stimulează mai eficient arderea grăsimilor, reduce oboseala și accelerează regenerarea, astfel încât să poți menține un program intens de antrenamente fizice.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMILOR 24/7
-59%
Preț special 85,00  RON Preț obișnuit 209,09  RON
Vezi produsul
SOLUȚIE COMPLETĂ
-63%
Preț special 189,00  RON Preț obișnuit 507,00  RON
Vezi produsul

Te-ar putea interesa