Laptele cu turmeric care ajută la slăbit

Turmericul, așa-numitul condiment de aur, este cunoscut încă din antichitate pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate. Nutriționiștii sunt de acord că, în combinație cu o dietă sănătoasă, are un efect major asupra întregului organism.

image

Beneficiile turmericului

Turmericul poate fi folosit ca un condiment în bucătărie, dar beneficiile sale depășesc cu mult simpla aromatizare a mâncărurilor:

  • previne acumularea de grăsimi și favorizează eliminarea acestora din ficat,
  • ajută la menținerea sănătății ficatului,
  • este folosit pentru a ameliora problemele digestive,
  • ajută la menținerea funcției normale a ficatului,
  • ajută la stimularea producției de fluide digestive,
  • ajută la îmbunătățirea metabolismului grăsimilor.

Este important să realizăm că toți factorii menționați mai sus au un rol important în procesul de slăbire. Studiile confirmă faptul că pentru o pierdere în greutate mai eficientă, ar trebui să folosim cu toții turmericul. O abordare holistică este esențială, la fel ca și integrarea exercițiilor fizice regulate și a unei diete echilibrate în stilul de viață.

Ce turmeric să folosim?

O privire rapidă pe internet este suficient pentru a înțelege că există mii de produse cu turmeric pe piață și chiar și supermarketul local oferă o gamă largă de produse.

Sfat: nu te lăsa amăgit(ă) de produsele cu turmeric de slabă calitate! Din cauza absorbției naturale deficitare a turmericului în sânge, se recomandă consumul de suplimente alimentare cu o biodisponibilitate ridicată confirmată.

Chiar și în ceea ce privește băuturile din lapte cu turmeric pe care le iubim cu toții atât de mult, trebuie să fim atenți la etichete. Pulberea MCT (trigliceride cu lanț mediu), rădăcina de cicoare și vitamina C sunt ingrediente bune dacă se regăsesc în amestec.

Ce face ca laptele CurcumaLatte Lean să fie diferit?

În multitudinea de băuturi cu turmeric de pe piață, laptele nostru CurcumaLatte Lean se remarcă mai presus de toate, deoarece poate accelera pierderea în greutate! Datorită ingredientelor sale de susținere de înaltă calitate, oferă un sprijin excelent pentru slăbire, susține funcția imunitară și detoxifierea ficatului, precum și bunăstarea întregului organism.

Dar are și alți ași în mânecă: are un gust bun, nu pătează hainele sau cana preferată și nu are mirosul pe care îl au de obicei aditivii de turmeric. Are o aromă delicioasă de nucă de cocos care te va cuceri! În plus, este ușor de preparat (trebuie doar amestecat cu apă) și 100% vegan!

Conține turmeric sub forma ingredientului patentat CuroWhite™, care are o biodisponibilitate de 6,7 ori mai bună decât un extract normal de curcumină și oferă un raport calitate-preț excelent! Încearcă-l astăzi și economisește cu oferta specială!

Sursă: Sreeraj, G, Joby Jacob, Robin George and Sreeraj Tr. “A Unique Formulation of Hydrogenated Curcuminoids with Higher Bio-Availability and the Application in Food Matrices.” Journal of Nutrition and Food Sciences 6 (2016): 1-4.