Petra: "Mi-am atins obiectivele într-o singură lună!"

Știi cum se transformă o omidă într-un fluture frumos? Petra spune că aceasta a fost experiența ei cu produsele Slimmium - iar transformarea a avut loc atât la exterior, cât și în interior. Aceasta este povestea ei.

image

" De curând, am avut ocazia să testez câteva produse Slimmium. Cum începusem și eu recent să fac exerciții fizice și cum se apropia vara, am fost foarte încântată să includ aceste produse în rutina mea."

Adio, exces de grăsime

Petra ne-a spus că a înțeles întotdeauna că nu există o băutură miraculoasă care să o facă să slăbească peste noapte și că și-a luat misiunea foarte în serios.

"Am început să fac exerciții fizice de 3 ori pe săptămână și mi-am schimbat dieta. Am folosit produsele Slimmium pentru a mă ajuta să mă axez pe excesul de grăsime de pe fese și coapse. De asemenea, am observat că aveam mai puțină poftă de mâncare, în special dorința de a mânca dulciuri."

Petra știa că acele ultime câteva kilograme din apropierea greutății țintă sunt uneori cele mai greu de combătut. Cu toate acestea, ea a rămas realistă și și-a stabilit obiective clare: "Nu mi-am propus cu adevărat să slăbesc, am vrut să mă ocup de depozitele de grăsime de pe fese și coapse și am reușit să-mi ating obiectivele într-o lună!"

6 centimetrii mai puțin în zonele problematice

Și iată rezultatele finale ale transformării ei:

image

"Într-o lună, am pierdut 5 cm în jurul coapselor, 6 cm în jurul feselor și 5 cm în circumferința abdomenului. Dacă ai un obiectiv clar și rămâi disciplinat, poți reuși și tu!"

Ce a făcut diferența?

Gama de produse Slimmium a jucat un rol esențial! Preferata lui Petra este Slimmiccino, o băutură de cafea delicioasă care stimulează sprocesul de slăbire, oferă un plus de energie, accelerează arderea grăsimilor și reduce pofta de mâncare.

De asemenea, a folosit L-Carnitine Pure 1000: "Am luat-o înainte de exerciții și m-a făcut să transpir mai mult. De asemenea, am folosit Shake'n'Shape, care a fost grozav pentru a face o înghețată delicioasă sau o omletă proteică".

Petra a observat că este mai puțin balonată de când folosește produsele noastre. " Mă confruntam în special în timpul menstruației cu balonarea iar aceste produse m-au ajutat foarte mult!"

Care este cheia succesului?

Accelerarea slăbirii, activitatea fizică, detoxifierea și eliminarea excesului de apă. În gama largă de produse Slimmium, fiecare își poate găsi propria cale spre o transformare completă sau pur și simplu spre o bunăstare îmbunătățită.



Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-68%
Preț special 159,00  RON Preț obișnuit 497,00  RON
Vezi produsul