SIXTINE: „AM SLĂBIT 10 KILOGRAME FĂRĂ SPORT!”

Sixtine, o soră medicală în vârstă de 20 de ani, este foarte ocupată cu munca și urăște sportul. Pierderea în greutate a fost o adevărată provocare pentru ea...

image

„Greutatea mea m-a deranjat întotdeauna”, ne spune ea. A auzit despre Slimmium pe Facebook și a decis să încerce. A ales capsulele AdipoSlim, care pot reduce grăsimile viscerale cu până la 50%*.

A început să folosească produsele înainte de vară pentru a fi pregătită de sezonul costumelor de baie.

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

"Deși urăsc sportul, am reușit să slăbesc 10 kilograme!"

Sixtine recunoaște că nu este o fană a sportului - așa că nu-l practică deloc. În timpul utilizării AdipoSlim, ea nu a urmat nicio dietă anume, cu toate acestea încerca să manânce mai sănătos.

Fiind lucrător în sectorul sănătății, este familiarizată cu principiile unei alimentații echilibrate. Așadar, și-a mărit cantitatea de legume și fructe consumate, a băut cel puțin 2 litri de apă pe zi și a consumat foarte puțin zahăr și grăsimi saturate.

Cu aceste mici schimbări în stilul ei de viață, și mai ales prin utilizarea regulată a AdipoSlim, a reușit să slăbească 10 kilograme*.

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

Favoritul lui Sixtine ? AdipoSlim!

Sixtine adoră AdipoSlim, care activează hormonul adiponectina și arde grăsimile. Aceasta laudă efectele sale: „Este cel mai puternic și susține eliminarea zahărului și grăsimilor.”

„Acum îmi place să mă văd în oglindă”

Sixtine recunoaște că greutatea ei o deranja mult. Acum însă este foarte încântată de silueta sa. Ea spune că se simte mult mai bine în corpul său. Grație Slimmium, și-a recăpătat încrederea în sine: „ Acum îmi place să mă văd în oglindă.”

„Dacă încă ezitați, încercați! Nu aveți nimic de pierdut decât câteva kilograme și câțiva centimetri din jurul taliei.”

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]