Care este legătura între somnul prost și îngrășare?

Ai grijă să mănânci sănătos, te antrenezi, dar numerele de pe cântar tot continuă să crească? În timp ce alimentația sănătoasă și sportul pot duce la o pierderea în greutate, este posibil să uiți de un lucru crucial. Somnul. Și iată de ce este o problemă uriașă.

image

Somnul de calitate este extrem de important. Dar, deși o știm cu toții, un procent alarmant de oameni încă nu doarme suficient. În locul celor 8 ore recomandate pe noapte, dormim în mediu doar 6,8 ore. Și acest lucru are consecințe grave.
Lipsa somnului, de fapt, nu numai că afectează sănătatea generală, dar te împiedică să slăbești. Da, chiar.

Iată cum somnul prost încetinește pierderea în greutate

  • Supraalimentarea și încetinirea metabolismului

Somnul insuficient crează dezechilibru hormonal și are un efect negativ asupra producției „hormonilor foamei”: grelină și leptină. De ce ar trebui să-ți pese?

Deoarece cu un nivel scăzut de leptină și crescut de grelină, îți va fi mai foame și vei arde mai puține calorii în timpul proceselor metabolice naturale. Ceea ce înseamnă, de asemenea, că vei avea mai multe șanse să păstrezi grăsimea.

  • Pofte (nocturne) necontrolabile

Când nu dormi o perioadă, nivelul cortizolului, așa-numitul „hormon al stresului” crește. Drept urmare ai pofte de alimente grase și dulci.

Combinat cu dezechilibrul hormonilor leptină-grelină și (să recunoaștem), lipsa voinței, totul escaladează rapid într-o ronțăială incontrolabilă - mai ales seara!

  • Acumularea de grăsimi

Știai că o singură noapte de privare de somn poate provoca la fel de multă rezistență la insulină ca 6 luni urmând o dietă bogată în grăsimi? Stai puțin: rezistență la insulină? Permite-mi să explic.

Insulina este hormonul care permite celulelor noastre să absoarbă glicemia din fluxul sanguin, astfel încât să o poată folosi ulterior pentru energie. Când celulele noastre devin rezistente la insulină, le este imposibil să absoarbă tot zahărul din sânge. Drept urmare, corpul îl depozitează ca grăsime - și anume acolo unde nu-ți dorești.

Așadar, insuficiența de somn astăzi ar putea avea consecințe mult mai grave decât să te simți mâine un pic cu capul în ceață. De fapt, ar putea fi exact motivul pentru care greutatea ta crește în loc să scadă!

Cum o poți rezolva?

Pentru a te ajuta să schimbi acest lucru, echipa noastră de cercetători a dezvoltat un produs revoluționar care nu numai că te ajută să dormi mai bine, dar arde și grăsimea în timp ce o faci!

NightBurn EXTREME este singurul arzător de grăsimi 4-în-1 care stimulează slăbirea în timp ce dormi ca un copil. Și oferă rezultate de 2 ori mai rapid*!

Te ajută să:

  • Adormi mai repede, să ai un somn mai bun și să te trezești înviorat
  • Arzi grăsimea mai repede, în special din zona abdominală
  • Accelerezi metabolismul și să menții sănătatea ficatului, principalul organ de ardere a grăsimilor
  • Inhibi poftele care apar seara târziu și să previi transformarea caloriilor în grăsimi

 *[Efectele produsului pot varia de la persoană la persoană și pot diferi de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece afecțiuni grave.]