Alexandru a trecut de la 78 kg la 74 kg în 4 săptămâni!*

Alexandru, deși este pasionat de sporturile de echipă și merge zilnic la sală, trebuie să fie atent la alimentație; poate slăbi destul de repede, dar fără un plan alimentar echilibrat, grăsimea se acumulează dincolo de limitele în care Alexandru se simte confortabil.

Și ție îți este greu să topești excesul de grăsime și să îți păstrezi un corp tonifiat și în formă?

image

Riscurile unei alimentații necorespunzătoare

Cel mai probabil, la fel ca Alexandru, poți identifica alimentația deficitară ca principală cauză a creșterii în greutate. Mesele dezechilibrate ale lui Alexandru din timpul celor 4 ani de facultate au fost modul în care a început totul.

Riscurile asociate cu obiceiurile alimentare nesănătoase se extind dincolo de transformarea caloriilor în grăsime. Ceea ce rezultă este și o lipsă de încredere în sine: "Să fiu sincer, când hainele încep să arate rău pe tine, încrederea în tine scade și începi să vrei să faci o schimbare".

Convins de mărturiile clienților

Alexandru a acționat destul de repede. 'Am căutat pe internet produse pentru slăbit și am văzut recomandări bune și îmi țin pumnii pentru ca peste două luni să reușesc să scap de cantitatea dorită de grăsime abdominală'.

Deși motivul lui Alexandru a fost în primul rând îmbunătățirea aspectului său fizic, o alimentație deficitară este însoțită de multe ori de oboseală, lipsă de motivație, dificultăți în a adormi și de un ficat și un intestin ieșite din formă.

Slimmium vine în ajutor!

Cele două produse pe care Alexandru le-a folosit și pe care le apreciază în mod deosebit sunt FatBurn EXTREME și NightBurn EXTREME.

Primele schimbări pozitive au apărut deja la aproximativ 1 lună* după ce Alexandru a început să alerge și să se antreneze acasă.

 

De la 78 kg la 74 în 4 săptămâni*!

Alexandru și-a măsurat succesul și este fericit să declare: 'Am trecut de la 78 la 74 kg în doar 4 săptămâni*, fără să-mi pierd masa musculară'. Studiile noastre au confirmat și ele acest lucru: FatBurn EXTREME arde cu 24% mai multă grăsime* timp de mai multe ore, păstrând în același timp mușchii intacți.

Mai puține kilograme au însemnat că, la exterior, forma lui Alexandru s-a îmbunătățit și ea: 'Am observat o reducere considerabilă a dimensiunii taliei și a grăsimii abdominale.'

Ce succes!

Arzi grăsimile zi și noapte!

Un corp mai arătos, mai puțină grăsime, sprijin pentru recuperarea după antrenament și mai multă motivație sunt doar câteva dintre motivele pentru care clienții noștri iubesc combinația FatBurn EXTREME și NightBurn EXTREME.

De asemenea, am adăugat WaterOut EXTREME la pachet pentru a garanta acele prime rezultate rapide: acesta dă startul pierderii în greutate prin eliminarea excesului de apă și a toxinelor din organism și oferă rezultate vizibile în câteva zile!

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-59%
Preț special 125,00  RON Preț obișnuit 308,05  RON
Vezi produsul