După două săptămâni fusta favorită îmi era mai largă

Cine ar fi crezut că un bucătar de top râvnește și mâncare nesănătoasă! Acest lucru a condus la excesul de kilograme cu care Alma, bucătar de vârf și jurat în concursul de televiziune MasterChef Slovenia, s-a confruntat ani de zile. Nu a reușit să scape de această problemă  până nu a început să consume produsele WaterOut. În numai două luni, a slăbit 7 kilograme și a pierdut 9 centimetri în jurul taliei!

image

"Seara când ajungeam acasa aveam poftă de mâncare nesănătoasă "

Atunci când nu mai există adrenalina din timpul zilei, foamea își face apariția, și chiar dacă pare suprinzător pentru un bucătar de vârf, dar Alma consuma și ea ca orice persoană salam și pateu cu pâine.

Din cauza numeroaselor angajamente noi, nu mai era timp pentru mișcare. Acest lucru a condus la un metabolism lent  și kilograme în plus. Adesea, lipsa activității fizice în combinație cu dieta neregulată și neechilibrată determină și balonarea, care a fost resimițită de Alma.

"Am băut mai puțină apă, deoarece m-am temut că dacă consum lichide voi fi și mai mult balonată"

”Și eu am avut probleme ca orice altă femeie – mă deranja excesul de kilograme, m-am luptat multă vreme cu balonarea. Și tot din acest motiv am băut mai puțină apă, deoarece m-am temut că dacă consum lichide voi fi și mai mult balonată. Mare greșeală! tot ce am reușit a fost să mă simt mai și mai rău”, povestește Alma. Deoarece a avut deja contact pozitiv cu produsele Sensilab, Alma a decis să piardă în greutate cu noua gamă de slăbit, Slimmium - WaterOut Strong și WaterOut Strong Night. Combinație de băutură și capsule care ajută la eliminarea excesului de apă pe parcursul zilei și la dizolvarea intensivă a grăsimilor noaptea.

"Am vrut rezultate rapide, dacă nu văd rezultate rapide îmi pierd motivația "

”Am vrut rezultate rapide, dacă nu văd rezultate rapide îmi pierd motivația. Tocmai de aceea m-am hotărât să consum WaterOut. Am vrut să elimin cât mai repede posibil balonarea, excesul de kilograme și să mă simt mai bine.”

" După două săptămâni fusta favorită îmi era mai largă "

”După câteva zile mă simțeam mai puțin balonată și după două săptămâni fusta favorită îmi era mai largă!”

”În două săptămâni pierdusem2,5 kilograme deja. Am fost încântată că am scăpat de o mare parte din grăsimea din jurul taliei„ ,“WaterOut Strong și WaterOut Strong Night au fost singurele produse care m-au ajutat, și mai ales într-un timp așa scurt. "

"Acum folosesc WaterOut zilnic pentru că am sentimentul că fac ceva pentru corpul meu în fiecare zi"

Alma nu începe ziua fără WaterOut, care a ajutat-o să slăbească 7 kilograme în două luni. "Mă bucur că kilogramele s-au eliminat repede, apoi treptat, dar cu siguranță. Schimbarea cea mai evidentă este în jurul taliei, digestia este bună. Mă simt minunat! "

**Clienta a folosit o variantă anterioară a acestui produs. Încearcă varianta îmbunătățită acum!

Produse pentru tine

REZULTATE RAPIDE
-60%
Preț special 79,00  RON Preț obișnuit 197,56  RON
Vezi produsul