Dawn: „După câteva zile, burta mea era mult mai plată!”

Dawn este mamă casnică. Deși nu a avut niciodată probleme grave cu greutatea, a suferit de ceva cu care ne putem identifica toți: câteva kilograme în plus încăpățânate, în special în zona burții.

image

„Mâncam de plictiseală”

Dawn zice că are o constituție medie; nu e nici supraponderală, nici prea slabă. Dar problema greutății sale s-a agravat treptat, mai ales pentru că greutatea ei în plus părea să fie concentrată în jurul burții și taliei. „Am fost întotdeauna între mărimile 16 și 18. M-am săturat de oamenii care mă întrebau dacă sunt însărcinată.”

Deși nu mănâncă în exces, ea recunoaște că are vicii: „Mâncam de plictiseală sau dacă nu eram bine dispusă. Mă simțeam leneșă și greoaie.” Greutatea se aduna încet, dar niciodată nu părea să dispară.

Apoi a descoperit WaterOut**!

Dawn naviga pe FaceBook când a dat peste un anunț de la Slimmium pentru WaterOut EXTREME**. A aflat că WaterOut** poate oferi rezultate foarte rapid (în câteva zile!), așa că a fost suficient de intrigată pentru a încerca. „După analizarea reclamei și recenziilor, m-am decis să încerc și nu am rămas dezamăgită!”

WaterOut EXTREME** funcționează prin eliminarea a aproape o treime din excesul de apă din corp și reducerea balonării și umflării, precum și reducerea celulitei. Are la bază ingrediente active naturale, cum ar fi pătrunjel, anghinare, ceai Java și hibiscus, precum și ingredientul patentat din fructe de cactus Cactinea™.

Datorită faptului că elimină excesul de apă, precum și toxinele, ajută ficatul - cel mai mare organ de ardere a grăsimilor - pentru a porni în sfârșit procesul de slăbire. Și ce părere are Dawn?

„După câteva zile burta mea era mult mai plată”*

Dawn ne-a spus că WaterOut EXTREME** i-a oferit impulsul necesar:

„Tocmai de asta aveam nevoie pentru a începe să slăbesc și să urmez o alimentație sănătoasă. Circumferința taliei mele s-a redus și burta mea este mult mai plată. Am pierdut aproximativ 3 kg* de când am început să folosesc produsele Slimmium. Acum port mărimea 14* și toate hainele mi-au devenit prea largi! Îmi place cum arată corpul meu. Oamenii îmi spun că arăt foarte bine!”

WaterOut EXTREME** este acum la reducere!

Acum este șansa ta să te alături lui Dawn și altor mii de alți utilizatori mulțumiți din întreaga Europă! „Aceste produse m-au ținut pe drumul cel bun și mi-au oferit motivație. Voi continua să le consum cu siguranță! Merită fiecare bănuț.

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a slăbi, o dietă variată și un stil de viață sănătos sunt importante.

**Clienta a folosit o ediție diferită a acestui produs cu aceeași compoziție de ingrediente.