Nikola: "Mi-aș fi dorit să fi descoperit mai devreme produsele Slimmium și să fi scăpat mai repede de stările neplăcute pe care le aveam!"

Numele meu este Nikola și am 30 de ani. Întotdeauna am fost un "tomboy", nu numai din cauza manierelor mele, ci și din cauza constituției mele fizice. Am un corp în formă de V, ceea ce înseamnă umeri și piept largi, șolduri înguste și picioare subțiri. Cu această constituție, am tendința de a acumula grăsime mai ales pe burtă, un pic ca bărbații.

image

Pentru o bună parte din viața mea, exercițiile fizice au făcut parte din rutina mea. Dar când am început să lucrez, ritmul meu s-a schimbat. Sunt asistentă medicală într-un azil de bătrâni pentru pacienți care suferă de diferite forme de demență, ceea ce reprezintă o muncă care necesită mult efort atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Sunt zile în care lucrez până la 12 ore la rând.

Pentru mine, munca mea este ca o misiune.

Cu toate acestea, a avea grijă de alții necesită mult efort și poate fi foarte stresant. Când sunt stresată, am tendința de a mă "consola cu mâncare". Întotdeauna mi-a plăcut să gătesc și să mănânc bine, dar, fără să-mi dau seama, la un moment dat, această pasiune pentru mâncare și gătit în general a devenit un fel de dependență. Am simțit literalmente un fel de "poftă" pentru tot felul de alimente. La un moment dat, nici măcar nu mai conta dacă mâncam ceva ce îmi plăcea sau nu. Pentru că ceea ce îmi plăcea era mâncatul. Orice era pe masă, devoram la propriu, fără să mă simt vinovată. Uitându-mă la fotografii vechi, mi-am dat seama cum oglinda ne înșeală foarte des (poate de prea multe ori). Când eram slabă, puteam găsi întotdeauna ceva în neregulă cu ochii mei și chiar dacă mă îngrășasem cu 100 de grame, puteam să văd asta. Dar când am început să mă îngraș într-un mod serios și vizibil, am ignorat pur și simplu problema și m-am prefăcut că nu o văd. Dar când am văzut numărul 80 pe cântar, m-am panicat. Dintr-o dată, am intrat în depresie. Mă simțeam groaznic, uram felul în care arătam. Hainele nu-mi mai încăpeau, iar când am încercat să revin la o activitate fizică, era practic inutil, pentru că nu mai aveam rezistență și nici suflu.

Abia când ajungi jos, găsești puterea de a te ridica

Așa cum se întâmplă de multe ori, a trebuit să ating pragul de jos pentru a-mi da seama că era timpul să fac ceva pentru a ieși din acea stare oribilă. Am descoperit produsele Slimmium din întâmplare pe rețelele de socializare. Nu le-am cumpărat imediat. Am încercat multe produse similare și am irosit literalmente o mulțime de bani fără să văd niciun rezultat. Dar apoi m-am convins, și pentru că sunt mai ieftine decât alte produse disponibile pe piață. Am început cu NightBurn EXTREME. După o lună, am început să văd rezultate reale și am decis să cumpăr și alte produse. Am comandat ceaiul Live&Slim, care a devenit o parte indispensabilă a zilei mele. După încă o lună, am cumpărat și Slimmiccino, care, pe lângă faptul că este eficient, este la fel de bun ca și cafeaua. Și apoi am adăugat L-Carnitine Pure 500 la colecția mea de produse Slimmium.

"Am pierdut 13 KG în 1 lună!"

După o lună, am simțit că redevin eu însumi. Am fost mai bine. Eram mai puțin obosită, digestia mi se îmbunătățise și acea poftă de mâncare dispăruse. Am slăbit 13 kilograme! Am revenit în sfârșit la mărimea mea! Acum sunt din nou împăcată cu mine însămi și am din nou dorința de a trăi! Vreau să descoperi produsele Slimmium pentru ca și tu să ieși din abisul disconfortului așa cum am făcut-o și eu! Cu toții avem dreptul să ne simțim bine în pielea noastră și să fim fericiți!


*Efectele produsului pot varia de la persoană la persoană și pot diferi de cele descrise pe site.