Tiroidă lentă = kilograme în plus

Faci sport, mănânci sănătos dar nu reușești să slăbești? Atunci s-ar putea ca problema ta să fie sinteza redusă de hormoni tiroidieni.

image

Ce este hipotiroidismul?

Tiroida este o glandă sub forma unui fluture, situată în zona gâtului, sub mărul lui Adam.
Una dintre funcțiile principale ale tiroidei este producția de hormoni care ajută la reglarea metabolismului. Atunci când tiroida nu produce suficienți hormoni, este hipoactivă, așa numitul hipotiroidism, ce cauzează încetinirea anumitor procese metabolice în organism.

Ce simptome prezinți dacă tiroida este hipoactivă?

  • Oboseală constantă
  • Acumulare de greutate și imposibilitatea de slăbi
  • Depresie
  • Sensibilitate la frig
  • Piele și păr uscat
  • Dureri musculare și ale articulațiilor

Algele marine brune - suport pentru o tiroidă cu activitate lentă

Algele brune de mare (Ascophyllum nodosum) sunt originare din oceanul Atlantic. Sunt bogate în iod, vitamine, oligolelemente  și aminocizi. Datorită conținutului de iod și proprietăților antiinflamatorii sunt indicate în hipotiroidism, infecții urinare, combat refluxul esofagian și contribuie la slăbire.

Iodul este elementul principal din compoziția algelor marine brune și este un mineral esențial vieții. Este nevoie de un nivel optim de iod în organism pentru o sinteză normală de hormoni tiroidieni, hormoni ce reglează metabolismul în organism. Un metabolism funcțional stimulează arderea grăsimilor și digestia, iar slăbitul devine mai ușor și rapid.

Una dintre cele mai eficiente metode pentru a avea un aport suficient de Iod este o hrană corespunzătoare. Cel mai sănătos mod de a introduce iodul în dietă este prin consumul algelor brune de mare.

Dar bineînțeles că nu întotdeauna hrana noastră reflectă nevoile reale ale organismului. De aceea se recomandă consumul suplimentelor alimentare ce conțin iod. Unul dintre aceste suplimente este HungerBlock XXL, a cărui eficiență este dovedită prin teste clinice. Cu doar 2 capsule pe zi te va ajuta să:

  • Oferi suport glandei tiroide pentru ca secreția de hormoni tiroidieni să fie optimă
  • Reduci pofta de mâncare, în special poftele de carbohidrați și dulce

  • Reduci grăsimea corporală cu până la 9%* fără pierderea mușchilor
  • Reduci aportul caloric cu până la 600 kcal/zi*

*[Efectele produsului pot varia de la persoană la persoană și pot diferi de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece afecțiuni grave.]

Produse pentru tine