Tiroidă leneșă = kilograme în plus

Faci sport, mănânci sănătos dar nu reușești să slăbești? Atunci s-ar putea ca problema ta să fie sinteza redusă de hormoni tiroidieni.

Ce este hipotiroidismul?

Glanda tiroidă este o glandă sub forma unui fluture, situată în zona gătului, mai jos de mărul lui Adam.
Una dintre funcțiile principale ale tiroidei este producția de hormoni care ajută la reglarea metabolismului. Atunci când tiroida nu produce suficienți hormoni, tiroida este hipoactivă, așa numitul hipotiroidism, care cauzează încetinirea anumitor procese metabolice în organism.

Ce simptome prezinți dacă tiroida este hipoactivă?

  • Oboseală constantă
  • Acumulare de greutate și imposibilitatea de slăbi
  • Depresie
  • Sensibilitate la frig
  • Piele și păr uscat
  • Dureri musculare și ale articulațiilor

Alga brună de mare- suport pentru o tiroidă cu activitate lentă

Alga brună de mare (Ascophyllum nodosum) este o algă originară din oceanul Atlantic. Este bogată în iod, vitamine, oligolelemente  și aminocizi. Datorită conținutului de iod și proprietățiilor antiinflamatorii este indicată în hipotiroidism, infecții urinare, combate refluxul esofagian și contrbuie la slăbire.

Iodul este elementul principal din compoziția algelor brune de mare și este un mineral esențial vieții. Este nevoie de un nivel optim de iod în organism pentru o sinteză normală de hormoni tiroidieni, hormoni care reglează metabolismul în organism. Un metabolism funcțional stimulează arderea grăsimilor și digestia, iar slăbitul devine mai ușor și rapid.

Una dintre cea mai eficientă metodă de a avea un aport suficient de Iod este o hrană corespunzătoare. Cel mai sănătos mod de a introduce iodul în dietă este prin consumul algelor brune de mare sau a animlelor care consumă aceste alge.

Dar bineînțeles că nu întotdeauna hrana noastră reflectă nevoile reale ale organismului. De aceea se recomandă consumarea suplimentelor alimentare care conțin iod. Unul dintre aceste suplimente este HungerBlock EXTREME, a cărui eficiență este dovedită prin teste clinice. Cu doar 2 capsule pe zi te va ajuta să:

  • Oferi suport glandei tiroide pentru ca secreția de hormoni tiroidieni să fie optimă
  • Reduci pofta de mâncare, în special poftele de corbohidrați și dulce

  • Reduci grăsimea corporală cu până la 9%* fără pierderea mușchilor
  • Reduce aportul caloric cu până la 600 kcal/zi*

*[Efectele produsului pot varia de la persoană la persoană și pot diferi de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece boli grave.]