Uimește-i pe toți în ziua nunții – pregătește-te în doar 1 lună!

Probabil că pregătirile pentru nuntă ți-au cauzat mult stres, nervi, insomnii și mâncare nesănătoasă. Iar de sport...ce să mai vorbim, când să mai ai timp și de el?

image

Am pregătit pentru tine un plan de success care te va ajuta să elimini acele kilograme în plus dar fără ca acest lucru să îți ocupe mult timp.

 

Pasul 1- dieta

În primul rând îți spunem de la început că nu vrem să te supunem unui plan de dietă draconic. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să te concentrezi asupra a doi inamici principali: sare și carbohidrați.

Aceștia sunt vinovații principali atunci când vine vorba de îngrășare și incapacitatea de a slăbi.

Știai că 1 gram de sare cauzează retenția a unui kilogram în plus de apă?

Îți recomandăm să reduci consumul de sare și să înlocuiești parte din sarea din mâncare cu ierburi aromatice și condimente.

Cât de despre aportul de carbodirați, încearcă să elimini acei carbohidrați care nu sunt necesari în alimentația ta, consumă cereale integrale și evită dulciurile.

 

Pasul 2- retenția de apă

Ai avut deja coșmarul acela în care în ziua nunții când vrei să îmbraci rochia observi că ți-e mica în jurul taliei? Crezi că nu te poți îngrășa un kilogram jumătate peste noapte? Nimic mai greșit! Stresul cauzat de pregătirile pentru nuntă ridică nivelul de cortizol - cortizolul în exces provoacă retenția de apă. Poți acumula într-o singură noapte 1, 5 kilograme în plus, doar din excesul de apă.  

Cu băutura WaterOut STRONG te asiguri că acest lucru nu ți se va întâmpla și ție.

Iolada: a slăbit 7 kilograme în câteva săptămâni!

image

 

Este un diuretic complet natural cu aroma de zmeură care păstrează echilibrul electrolitic. Datorită conținutului de extracte naturale din păpădie, pătrunjel, fruct de cactus și coada calului, contribuie la eliminarea a 27% din excesul de apă, eliminarea balonării și se asigură că tu te vei simți bine. 

Cel mai bun lucru este că rezultatele apar imediat.

Pasul 3- grăsimea

Acum că apa este sub control, ne putem concentra asupra grăsimii. AdipoSlim STRONG capsule îți vor accelera metabolismul fără să îți cauzeze agitație. Conține extracte complet naturale din alege wakame algae, ceai verde, portocale roșii și capsicină din ardei chilli. Numeroase studii au arătat că aceste extracte naturale ajută la ardere intense a grăsimilor. Și numerele?

Ecaterina s slăbit 7 kilograme în 6 săptămâni!

image

 

Cercetările au arătat că această combinație de ingrediente contribuie la reducerea grăsimii abdominale cu până la 50%! Utilizatorii noștri au pierdut 7.5 cm din zona taliei și 6 cm  din zona șoldurilor.  Capsulele AdipoSlim sunt de 10 ori mai eficiente și acționează mai repede decât produse similare de pe piață.

Pachetul Rapid Cut te salvează- silueta visată și un preț uimitor!

Pachetul Rapid Cut conține 1 cutie de AdipoSlim STRONG și 2 de WaterOut STRONG pentru un efect sinergic perfect! Fii în cea mai bună formă în ziua nunții fără efort!

Produse pentru tine